Tražite novi izazov? Ovdje pogledajte atraktivne poslovne prilike!

0
Dobitnici Rockwoolovih stipendija (foto: Roberto Matković)
Dobitnici Rockwoolovih stipendija (foto: Roberto Matković)

Zavirite u ponudu atraktivnih oglasa za posao koje je za vas pripremio portal MojPosao.

Ljepota njihovih proizvoda je u tome što se oni nalaze svuda oko nas, u svako doba, ma gdje se mi nalazili. Također, svaki njihov zaposlenik igra važnu ulogu u uspjehu tvrtke. Oni su ROCKWOOL Adriatic, dio su ROCKWOOL Grupe – vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Trenutno su u potrazi za Inženjerom elektro održavanja (m/ž) u Potpićanu. Svoj životopis im pošalji do 11. veljače i postani dijelom njihovog stručnog tima!

KMAG d.o.o. (Kia Motors Adria Group) glavni je zastupnik za Kia automobile u regiji. Uspješna prodaja automobila i rastuća zajednica zadovoljnih vozača omogućuju im neprestano širenje prodajno-servisne mreže, kao i otvaranje novih radnih mjesta. Ukoliko želiš biti dio dobre radne atmosfere, timskog duha i kontinuirano se razvijati, pridruži im se na jednoj od pozicija: Servisni savjetnik (m/ž) ili Automehaničar (m/ž). Rok za prijavu na oglase ističe 6. veljače.

Navela je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. U svrhu jačanja tima traže kvalitetne i motivirane zaposlenike spremne na izazove. Zapošljavaju na poziciji Specijalist prodaje (m/ž), a novom kolegi nude stalni radni odnos uz probni rad, plaću u rasponu od 6.500 do 8.5000 kuna, kontinuirane edukacije te rad u kolegijalnoj atmosferi. S obzirom na prirodu posla, od kandidata očekuju posjedovanje vozačke dozvole i spremnost na službena putovanja. Oglas ostaje aktivan do 7. veljače.

Ako si predana i motivirana osoba usmjerena na pružanje kvalitetne usluge, a pritom se voliš i zabaviti na poslu, u Transcomu ćeš uvijek naići na otvorene mogućnosti napredovanja. Prema riječima tvrtkinih zaposlenika, najbolja stvar u Transcomu su upravo odličan tim i ugodna radna atmosfera – u njihovu poslu zaista vrijedi da su ljudi ti koji čine razliku! U to se možeš uvjeriti i sam, prijavom na oglas za radno mjesto Administrativni referent u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž). Javi im se do 15. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa