Porečki princ Harry otpilio Pariz zbog stalnog radnog odnosa u Zagrebu

0
Foto: Jutarnji list/privatni album
Foto: Jutarnji list/privatni album

Maneken i model rodom iz Poreča, 22-godišnji Robert Bojanić jedini crvenokosi muški model u regiji odlučio je otvoreno reći zašto ga više nema na modnoj sceni, ali ni u javnosti ni na društvenim mrežama, piše Jutarnji.

- Naškodilo mi je to. U startu su me prozvali “hrvatskim princom Harryjem” i nitko me nije shvaćao ozbiljno. Zaboga, zvali su me na svakakve reality showove, na što nikada u životu ne bih pristao. Planirao sam otići u Srbiju i tamo nastaviti karijeru, ali sam odustao. Nije to bilo za mene – govori Bojanić pa nastavlja objašnjavati kako je došlo do kraha njegove karijere.

- Puno se ljudi pita što se događa sa mnom i zašto sam odjednom nestao? Najviše im je čudno to što više nemam niti društvene mreže. Sve sam obrisao! Ovo je pravi razlog. Zadnja je suradnja bila s Vanjom Rupenom, i vi ste o tome pisali. Ja sam na kraju otišao s njom u Milano kako je i bilo u planu. Obišli smo sve poznate agencije, no sve su me odbile. Od njih deset sve su rekle - ne! Nakon toga vratio sam se u Zagreb, a Vanja mi je rekla da vježbam i da nastavim raditi na sebi te da bi moja iduća postaja trebala biti Pariz jer su neke agencije zainteresirane. Slala im je i moje slike - objašnjava riđokosi bivši model koji je nosio domaće revije poput Bipa Fashion HR-a, Cro A Portera, Fashion Incubatora i Elite Model Looka, a odradio je i niz modnih editorijala, pozirao je za velike brendove i radio s najboljim fotografima, piše Jutarnji.

No, na kraju je ipak odabrao sigurnu budućnost.

- Nisam otišao u Pariz jer sam u međuvremenu intenzivno tražio posao u Zagrebu. Ipak od nečega moraš živjeti, a znate kako je to u manekenskom svijetu, jedan dan si u Parizu, a drugi dan na parizeru. Pružio mi se siguran posao i morao sam izabrati hoću li ići u Pariz i pokušati se još jednom se probiti u svijetu modelinga ili ću ostati u Zagrebu i prihvatiti siguran posao. Nakon nekoliko dana razmišljanja ipak sam odabrao siguran posao u jednoj firmi u kojoj radim već dvije godine i imam stalan radni odnos - objašnjava 22-godišnji Istrijan koji u Zagrebu živi posljednjih pet godina, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa