Humanitarnu Adventsku utrku Poreč otrčalo 200 trkača

0

Subotnje jutro na Adventu Poreč okupilo je 200 trkača na drugoj humanitarnoj Adventskoj utrci Poreč. Natjecateljske kotizacije usmjerene su Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč, a donaciju od sveukupno 6.540,00 kuna Centru je na kraju utrke uručio gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i njegova zamjenica gradonačelnika Poreča, ujedno i jedna od trkačica, Nadia Štifanić Dobrilović te Goran Vrus.

U muškoj konkurenciji najbrži su bili Ivan Diklić, Nermin Dudaković i Mauro Križmanić, dok su među ženama najbrže bile Ainhoa Lizariturry, Aleksandra Bosanac i Andrea Stojsic, a utrku su zajednički organizirali Atletski klub Maxivms iz Poreča i Advent Poreč. Nakon utrke, druženje je nastavljeno uz koncert Acoustic Lounge Tria.

Subotnju večer dječjom predstavom uljepšala je predstava „Neuredan Božić“ udruge Birikina u 18 sati, nakon koje je odmah krenuo i koncert kantautorice Mije Dimšić. U nedjelju nastupaju Blues brajdersi, dok će se u ponedjeljak održava izvlačenje tradicionalne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč uz koncert Tu i tamo banda.

Podsjetimo, tijekom cijelog trajanja Adventa Poreč otvoreno je besplatno klizalište na Trgu Matije Gupca, dok vikendima vozi i besplatni adventski vlakić, a besplatno parkiranje moguće je na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč te tijekom vikenda u razdoblju od 16 do 24 sata i na Velikom gradskom parkiralištu. Uz brojne besplatne sadržaje, posjetitelje na Adventu očekuje i bogata ponuda jela i pića po promotivnim cijenama, kao i mnoštvo novih dekoracija i pohotopointova za najljepšu uspomenu s porečkog Adventa.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA