Evo koji su odjeli pulske bolnice preselili u novu zgradu!

0
Vodstvo u obilasku nove zgrade bolnice
Vodstvo u obilasku nove zgrade bolnice

Pulska bolnica obavještava javnost da su se sljedeće polikliničke djelatnosti preselile u novoizgrađeni Objekt 2, te da započinju s radom na lokaciji Zagrebačka 30 prema sljedećem rasporedu:

- Poliklinika Odjela za otorinolaringologiju započela je s radom u novim prostorima i prima pacijente u općoj otorinolaringološkoj ambulanti, audiološkoj ambulanti, ambulanti logopeda. Dijagnostika audiologije se još uvijek nalazi i radi na starom lokalitetu.
- Poliklinika Odjela za pedijatriju započet će s radom u novim prostorima dana 30. prosinca 2019. godine. Hitna pedijatrijska ambulanta i dnevna bolnica primat će pacijente radnim danom od 8,00h do 16,00h. Iza 16,00 sati, neradnim danima i  blagdanima, hitni pacijenti i pacijenti dnevne bolnice primaju se na Odjelu pedijatrije ( 5. kat zgrade Ginekologije).
- Poliklinika Odjela za anesteziju (opća anesteziološka ambulanta) i Ambulanta za bol započet će s radom u novim prostorima od 02. siječnja 2020. godine.
-  Šalter centralnog naručivanja na lokaciji nove poliklinike započet će s radom od 13. siječnja 2020. godine. Šalteri centralnog naručivanja raditi će na obje lokacije ( Zagrebačka i Negrijeva ulica).

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa