Pijani vozači: jednom izmjereno 2.50, a drugom 2.62 promila

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Istarska policija je 17. prosinca zaustavila dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod utjecajem alkohola od preko dva promila.

Naime, toga dana oko 16.45 sati, policijski službenici su u mjestu Mareda na području Novigrada zaustavili Audi, belgijske registarske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 2.50 promila upravljao 49-godišnji belgijski državljanin. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, policijski službenici uhitili su vozača i priveli ga u policijsku postaju, a tijekom današnjeg dana dovest će ga nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 18.20 sati, policijski službenici su u Ulici Michele della Vedova u Galižani zaustavili automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnjak. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako muškarac upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 2.61 promila te mu je određen smještaj u policijskim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a radi počinjenog prekršaja izdan mu je prekršajni nalog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa