Pogledajte koje smo oglase za posao ovog tjedna izdvojili za vas!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja izvrsne oglase. Prijavi se već danas na barem jedan od navednih oglasa.

Drvona d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom te veleprodajom i maloprodajom proizvoda od drva. Smatraju da su kvalitetni djelatnici najvažniji čimbenik koji osigurava uspjeh poduzeća i zato su u potrazi za novim djelatnicima koji će se pridružiti timu koji trenutno broji preko 60 djelatnika. Zbog proširenja poslovanja traže više radnika za rad u skladištu u Kanfanaru: Djelatnik u skladištu. Prednost imaju kandidati osposobljeni za upravljanje viličarom, ali to nije uvjet. Plaća je od 5.000 kuna pa naviše. Rok za prijavu je 17. prosinac.

Dallmayr Vending dio je grupacije Alois Dallmayr sa sjedištem u Njemačkoj s tradicijom od preko 300 godina. Danas je jedan od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kave u Europi, gdje je i jedan od pionira u prodaji toplih napitaka putem samoposlužnih automata. Postanite dio tima na radnom mjestu: Tehničar. Mjesta rada: Grad Zagreb i Zagrebačka županija, Grad Rijeka i područje Kvarnera, Grad Pula. Nude vam: zapošljavanje na neodređeno vrijeme uz probni rok, dinamičan i zanimljiv posao, redovna primanja, dodatne edukacije i korištenje službenog vozila i mobitela. Svoje ponude i životopise šaljite putem linka za prijavu najkasnije do 20. prosinca.

Laguna Novigrad d.d. - Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Temelj poslovanja su kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornom i pouzdanom osobom, s iskustvom u animaciji. Pozivaju sve zainteresirane kandidate da se pridruže Aminess timu i postanu: Voditelj animacije u Novigradu. Planirani početak rada je siječanj 2020. Prijave se zaprimaju do 18. prosinca.

Adriatic Kamp d.o.o. je osnovan 2006. godine, svoje poslovanje fokusiraju na pružanju usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama. Nekoliko stotina mobilnih kućica smješteno je u ponajboljim istarskim, kvarnerskim i dalmatinskim kampovima diljem jadranske obale. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Predstavnik u kampu. Mjesta rada su: Fažana, Rovinj, Funtana, Poreč, Tar, Karigador, Nin, Šibenik i Trogir. Opis posla se sastoji od prihvata gostiju, naplate i izdavanja računa, recepcijskih poslova, čišćenja mobilnih kućica i održavanja istih. U Adriatic Kampu vlada vrlo ugodna i pozitivna radna atmosfera. Zaposlenike potiču na stalno učenje kroz timski rad. Prijave su moguće do 9. siječnja.

Zagrebačka banka d.d. već je godinama vodeća banka u Hrvatskoj; po kvaliteti proizvoda i usluga, tehnološkoj inovativnosti, mreži samouslužnih uređaja te uspješnim poslovnim rezultatima. Svoj tim žele povećati sa zaposlenikom na poziciji: Direktor poslovnice. Ako ste proaktivni, ambiciozni i komunikativni, imate iskustva u vođenju tima te se želite razvijati na rukovodnoj poziciji unutar bankarskog sektora, ovo je prilika za vas. Prijavite se na natječaj do 16. prosinca i postanite Direktor/ica poslovnice u Umagu.

Postanite i ti dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada te korisnim vijestima i savjetima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa