Što kod žena privlači Romana, Lorisa, Mladena i Diega?

0
Roman Carić, Loris Milevoj, Mladen Jukopila i Diego Zulijani
Roman Carić, Loris Milevoj, Mladen Jukopila i Diego Zulijani

Iskreno o ljepoti i što ih privlači kod žena govore Roman Carić, Loris Milevoj, Mladen Jukopila i Diego Zulijani.

O ukusima se ne raspravlja, složit će se mnogi. Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki naši mali potezi koji će privući njegovu pažnju bez obzira na tjelesne adute.  A da fizički izgled nije najvažnija karakteristika kojom ćemo privući njihovu pozornost potvrdili su i moji sugovornici.

Roman: Prava žena je prije svega dama

Roman Carić, diplomirani pravnik: „Naizgled lagano pitanje, ali u sebi krije cijeli ocean odgovora i misli. Kako postajem zreliji, tako se moje viđenje žena, ako želite, moji 'kriteriji' na kojima prosuđujem, kriteriji na kojima 'važem i ocjenjujem' žene, podižu. Naravno, u mladosti kriteriji su jasni. Omjer 90:60:90, plus lijepi osmjeh i to je to“, sa smiješkom će Roman, pa nastavlja:
„Danas, to naravno više nije dovoljno, ili barem ne samo to. Poznajem mnogo žena, koje su prekrasnog lica, prekrasne zanosne vanjštine, a toliko neugledne iznutra, da ne koristim neki drugi ružniji izraz, razumjet ćete što mislim time reći. Želim reći da, nema, ali NEMA ljepote, ni ženske, ni muške, bez unutarnje ljepote. Nažalost, živimo u fizičkom svijetu, gdje je sav naglasak dan na fizički oblik, na ono 'vanjsko', a o nutrini, o ljepoti duše, nema ni riječi. Žena je prije svega utjeha. Utjeha 'svojem' muškarcu. A kada je utjeha, onda je i potpora, onda je i podrška, onda je i jaka i nježna, sve u idealnom omjeru, onda je sve ono što pojam 'žena' znači. 'Prava žena' je prije svega dama, a pritom izraz 'dama' nema nikakve veze s materijalnim statusom, obrazovanjem ili podrijetlom. Izraz dama isključivo ima veze sa odmjerenim stilom, kako u oblačenju, šminkanju, tako i u tonu glasa, govoru, ophođenju, manirima, hodu, odmjerenom tempu i osjećaju za ljude i situacije oko sebe. I kada je žena 'dama', potpuno je nebitno dali nosi večernju haljinu, radno odijelo, pregaču ili trenerku. Potpuno je nebitno dali je upravo izašla iz frizerskog salona ili od vizažista, ili se upravo sada probudila i sva je u neredu, dali je plavuša ili crnka… A nebitno je jer ljepota općenito, tako i ljepota žene, nikada nije vezana uz ništa izvanjsko, samim time i umjetno. Ljepota žene izvire iznutra. I to je to. To se uvijek osjeti“, pojasnio je Roman.

Loris: Ljepota žene je kombinacija osmjeha, šarma i pozitivne energije

„Ne mogu, a da ne primijetim da ljepota više nije namijenjena samo za žene“, kaže Loris Milevoj, inspektor za PDV u Poreznoj upravi. „Ljepota je po meni prirodna potreba svakog čovjeka jer svi volimo lijepe stvari. No, što se tiče žena, često si svi mi postavljamo pitanje kakve su to žene kojima ne možemo odoljeti. Nema pravila. To je u oku promatrača, ali mislim da se svi slažemo u jednome - mora imati 'ono nešto', ali to ne znači da je kod nas promatrača ista stvar. Svakog od nas privlači nešto drugo. Mislim da se pojam ženske ljepote ne može definirati, svaka je žena lijepa ukoliko uspije naglasiti ljepotu u sebi, a prikriti eventualne nedostatke. Kod mene osobno, ljepota žene je kombinacija osmjeha, šarma, pozitivne energije i naravno unutarnje ljepote koja se može očitati u očima žene, jer kao što se zna 'oči su ogledalo duše'. Naravno, kao i svi volim lijepe i dotjerane žene koje su u svakom trenutku i pogledu žene. Ženska ljepota ne može dobiti na značaju kod arogantnih, vulgarnih i svadljivih žena koje se ističu upravo tim negativnostima“, kaže Loris dodajući da definitivno ne voli neurednost i nečistoću kod žena. Ne voli ni kad izgledom pokazujemo kao da su nam potonule sve lađe, jer kaže, život zna bit tako lijep.

Mladen: Ne volim prenapadni stil odijevanja

Za Mladena Jukopilu, ugostitelja po struci, žena prvenstveno mora držati do sebe, te nastavlja kako pritom ne misli konkretno na izgled koji je po njemu važan, ali ne i presudan.

„Za muškarca je bitno da je ona ženstvena i jednostavna, da zna pružiti pažnju partneru i bude čvrst oslonac kroz život. Tu još fali onaj presudni 'klik' faktor, odnosno žena mora imati 'ono nešto' što svakog muškarca na drukčiji i poseban način privuče“, pojasnio je Mladen istaknuvši kako ne voli prenapadni stil odijevanja. Dodao je kako prenapadno odijevanje  zasigurno ima svoje pobornike kod muškaraca, ali s druge strane ženu može nesvjesno spustiti na neku nižu razinu, mišljenja je Mladen.

Diego: Volim da su vedre i komunikativne, ali ne prebrbljave

Diego Zulijani, pjevač i kantautor: „Kod žena me privlači da su otvorene, a opet malo tajanstvene, da su vedre i komunikativne, ali ne prebrbljave. Volim da je pozitivna, a ne depresivna. Privlači me lijep osmijeh, jednostavnost. Ako je prepotentna, kod mene definitivno ne prolazi. Izgled je važan ali ne presudan. Ono što svakako odmah primijetim je styling, lijep, moderan i ukusan, a opet jednostavan.  Jer sve drugo od toga, mi nikako ne ide“. (Divna Knežević)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa