Radmani feštom proslavili uređenje novog igrališta

0

Zajedničkim druženjem uz iće i piće mještani porečkog prigradskog naselja Radmani proslavili su proteklog vikenda završetak uređenja novog polivalentnog igrališta i dječjeg igrališta u centru mjesta. Proslavu su organizirali sami mještani i Mjesni odbor, sa željom da proslave ovaj za njih važan događaj, a druženju su prisustvovali i gradonačelnik Loris Peršurić te izvođači radova.

U središtu naselja uređena je površina od oko 900 metara kvadratnih na kojoj se je smjestilo asfaltirano igralište opremljeno s košem za košarku i dva gola za mini nogomet, dječje igralište s dvostrukom ljuljačkom, toboganom i klupom te manje parkiralište za parkiranje 6 vozila. Kompletna površina ograđena je 1,5 metarskom ogradom, odnosno 2 i 4 metarskom zaštitnom ogradom na asfaltiranom igralištu, kako bi najmlađi mogli nesmetano  uživati u igri. Osim druženja i veselja, mještani su posadili i nekoliko stabla u sklopu nacionalne akcije Kolektivna sadnje drveća koja se sve do 27. listopada provodi na području Poreča.

Radove je izvelo pulsko poduzeće Cesta d.o.o. Pula., a investitor je Grad Poreč. Uređenjem igrališta u naselju Radmani, broj polivalentnih i dječjih igrališta na području Poreča približio se broju od 110, čime se ne mogu pohvaliti ni gradovi puno veći od Poreča. Ulaganje u komunalnu opremu i uređenost svih porečkih naselja nastavit će se i ubuduće, sve u dogovoru s mještanima i mjesnim odborima.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA