miji ostale četiri djevojke

'Radi u kasinu, ima tri razreda srednje, a tu mi prosipa pamet'

0
Foto: RTL/24sata
Foto: RTL/24sata

Završni tjedan showa 'Gospodin Savršeni' započeo je izbacivanjem dviju djevojaka prema kojima Mijo Matić nije osjetio dovoljno kemije koja bi se razvila u pravu ljubav. Nakon što je porazgovarao sa svim curama i njihovim najdražima, došlo je vrijeme za još jednu ceremoniju ruža, a do sada zasigurno i jednu od najtežih, piše 24sata.

- Umrla sam kada sam vidjela da su samo četiri ruže. Nadam se da postoji još jedna negdje skrivena - kazala je Mihaela, koja se iskreno nadala da je jedna od tih ruža namijenjena upravo njoj. Mijo je prvo pozvao Silviju i dao joj ružu.

- Silvia baš i nije za Miju. Moj izbor bi bio da ona ispadne van - rekla je Mihaela. Kako bi Mijo bio siguran da donosi ispravnu odluku, odlučio je još neke djevojke pozvati na razgovor, a prva je bila Emily.

- Mijo je pokušao iz mene izvući što ja za njega osjećam, ali to mi je i dalje teško definirati jer nisam tip koji se zalijeće s osjećajima - priznala je Emily, a Gospodin Savršeni je zaključio kako je ona i dalje pomalo distancirana – „Tko dopre do Emily, stvarno je sretnik!“

U razgovoru ih je prekinula Nikolina, koja je pod svaku cijenu htjela osigurati ostanak u showu: „Kada sam već tu, voljela bih pobijediti.“ Finale je sve bliže, a djevojke više ne štede jedna drugu pa je tako Silvia 'oplela' po Mihaeli.

- Ima tri razreda srednje škole, dijeli žetone u kasinu, san joj je biti hostesa u Njemačkoj, a ovdje nešto prosipa pamet - prekipjelo je Silviji.

Prije same ceremonije prvu ružu dobila je Silvia zbog svoje hrabrosti na njihovom posljednjem spoju, a onda su ostale još samo tri ruže i pet djevojaka. 

- Ulozi su veliki i nije mi lako. Zaista je teško donositi ovakve odluke - rekao je Mijo, koji je potom ružu dao Nuši, Mihaeli i Nikolini. Tako je za Emily i Barbaru završila ova velika ljubavna avantura, a svog Gospodina Savršenog morat će potražiti izvan showa, javio je 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa