Zeleni tjedan

Kauflandovi zaposlenici iz Istre volontirali na Brijunima

0

Poznat po društveno odgovornom poslovanju – trgovački lanac Kaufland i ove godine za svoje zaposlenike organizira dane volontiranja, a ponovno je u fokusu očuvanje okoliša pa će tako više od 100 zaposlenika Kauflanda kroz tjedan dana očistiti i urediti površine nacionalnih parkova i parkova prirode po cijeloj Hrvatskoj.

Akcija čišćenja okoliša traje od 24.9. do 4.10., a u tom periodu zaposlenici će volontirati na čak 11 lokacija. Lokacije su birane prema poslovnicama pa su tako zaposlenici poslovnica u Poreču, Puli i Umagu ovog tjedna volontirali u NP Brijuni.

„Ponosni smo na naše zaposlenike koji su prepoznali važnost ove akcije te su svojim radom doprinijeli čišćem okolišu. Drago nam je što na ovaj način možemo među našim kolegicama i kolegama podizati svijest o volonterskom radu, a kako su nam očuvanje prirode te briga za okoliš izuzetno biti – iznimna nam je čast što volontiramo na predivnim lokacijama nacionalnih parkova i parkova prirode kojima ovim putem zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji“, pojasnila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili i pokazali da im je stalo do rada za dobrobit zajednice, dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman, a sav alat i materijale korištene tijekom Zelenog tjedna – Kaufland donira parkovima. U sljedećim danima volontere očekuju akcije u NP Risnjak, PP Papuk, NP Krka, NP Paklenica, PP Biokovo, JU PP Kopački rit te JU Priroda Varaždinske županije. Više o društvenoj odgovornosti ovog trgovačkog lanca pročitajte na https://tvrtka.kaufland.hr/

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VODITELJ/ICA OBJEKTA

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 15.08.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/CA U PRAONI

Do: 15.08.2020.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODOINSTALATER/KA

Do: 15.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA