Zaljubili se preko interneta: 'Bit ćeš moja ili ničija'

0
Foto: Međimurske novine
Foto: Međimurske novine

Ljubav ne poznaje ni granice ni godine. Dokaz tome su Marija, od milja zvana Marika, Kordiš iz Železne Gore i Josip Čajić iz Švedske, inače dalmatinskih korijena. Marija je navršila 57 godina, a Josip 65 godina. Upoznali su se preko društvene mreže Facebook, javljaju Međimurske novine.

Prvi korak napravio je Josip koji je Mariji poslao zahtjev za prijateljstvo. No, onda je na nekoliko mjeseci sve stalo, sve dok Marija nije prihvatila njegov zahtjev za prijateljstvo. Poruka po poruka i razgovor po razgovor, prerasli su u intenzivno dopisivanje iz kojeg se rodila velika ljubav kojoj se nisu nadali ni u najluđim snovima.

"Na Facebooku mi se sasvim slučajno pojavio profil Marije te sam joj poslao zahtjev za prijateljstvo. Rekao sam 'bit ćeš moja ili ničija', i tako je naposljetku i bilo", kazao je Josip prisjećajući se početaka njihove veze u prisustvu svoje životne družice Marije. "Kroz dopisivanje smo se jako zbližili, kao da smo se cijeli život znali", dodao je. "Prvo mi je poslao balone prijateljstva, potom jedna plavu ružu, a nakon toga mi je u šali zaželio sretnu berbu kukuruza, pošto smo taj dan imali berbu", kazala je Marija.

U Švedskoj će Marija i Josip ostati do proljeća iduće godine, kada se vraćaju u Rovinj gdje Josip ima kuću te potom naravno u posjet u Marijino rodno Međimurje, pišu Međimurske novine.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa