'U našoj vili ugošćujemo turiste koji cijene tradiciju, povijest i kulturu'

1
Foto: 100posto
Foto: 100posto

Villa Covri u istarskoj Brtonigli prošle je godine proglašena najljepšom kućom prema glasovima čitatelja magazina Dom i dizajn. Velebna kuća godinama je čekala veliko preuređenje, još otkako ju je obitelj Kraljević kupila od plemićke obitelji Covri. Prije dvije godine Nenad i Nataša, brat i sestra Kraljević, konačno su se odlučili na restauraciju. Angažirali su Borisa Ružića, poznatog dizajnera koji potpisuje neke od najljepših vila za odmor u Istri, piše 100posto.

- Htjeli smo joj vratiti nekadašnji sjaj i ujedno malo modernizirati. Pritom smo željeli zadržati tradiciju i autentičnost. Bila je to i velika investicija koju smo odlučili barem djelomično vratiti iznajmljivanjem - dodaje Nataša za vilu, koja je prošle godine dobila nagradu Turistički cvijet za originalnost. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu, Nataša je odmah znala da gostima nije dovoljno ponuditi samo dobar smještaj.

Cijela je obitelj predana turizmu, pa tako Natašin suprug Damir ima agenciju za vodene sportove i izlete. Upravo je Damir glavni izvor informacija kada je riječ o dodatnim sadržajima za danas, s pravom, sve zahtjevnije turiste. Svojim gostima daju dodatni popust požele li uživati u paraglajdingu, veslanju na SUP-ovima ili vožnji barkama. Domaćini ove originalne vile gostima na korištenje ostavljaju poseban tablet koji im služi kao osobni pomoćnik.

Posebna pogodnost je domaća aplikacija "My vacation app" namijenjena upravo iznajmljivačima, a koja im pomaže u povezivanju s turističkim uslugama. Tako gosti Ville Covri u svakom trenutku na svoj prag mogu naručiti delicije iz domaćih OPG-ova: vino, ribu i povrće, ali mogu i provjeriti kućna pravila, potražiti važne telefonske brojeve i naručiti masaže, bukirati lokalne ture ili rezervirati mjesto u obližnjim restoranima, piše 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa