Nenad Hervatin: 'Nisam heroj, tata mi znači sve na svijetu'

0
Foto: 24sata/privatni album
Foto: 24sata/privatni album

Život ga nije mazio. Ostao je bez biološkog oca, nedavno i bez majke, a brat mu je svojedobno završio u zatvoru. Danas se bivši voditelj bori za bolesnog tatu koji ga je udomio i ponudio mu krov nad glavom. Sad su se uloge promijenile, otac treba njegovu pomoć, a Nenad Hervatin (39) odlučio je da njegov otac neće ići u dom, piše 24sata.

- On je nepokretan i teško bolestan, treba cjelodnevnu njegu. Najlakše bi bilo roditelje kad dođu u ovu fazu strpati od njihove mirovine u nekakav socijalni dom, ali za mene to nije opcija. Želim ocu maksimalno pomoći i olakšati. Uskoro ide na operaciju i sve mi je ovo jako stresno - priča Puljanin Nenad, koji se, jednom kad je došlo do toga, nije libio zamoliti prijatelje za pomoć.

Hervatin je u emotivnom priznanju na društvenim mrežama rekao kako bi za 39. rođendan, koji mu je danas, umjesto poklona želio pomoći ocu, a manje od 24 sata od prve objave na profilu, kojom je mobilizirao ljude spremne pomoći, objavio je i kako je skupio dovoljno novca te dobrim ljudima sugerirao da ne trebaju više uplaćivati novac. Sve što je viška otići za zakladu Ljubav bez granica, čiji je Nenad osnivač.

- Spojio sam se s Ivicom Šitumom i Đanom Atanasovskom, roditeljima preminule Nore Šitum, a sve je krenulo u vrijeme nedavne akcije za malenu Milu Rončević - govori nam bivši voditelj, koji je u međuvremenu promijenio karijeru i okrenuo se privatnom biznisu, ali aktivizam i humanitarni rad uvijek su bili dio njegove osobnosti, tvrdi. Rođendan je proveo sretan i zadovoljan jer je uspio u naumu da ocu osigura osnovne stvari poput injekcija i lijekova do operacije, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa