na kraju još i pobjegla

Pijana žena udarila dva auta na parkiralištu i još tri oštetila u vožnji

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policija je prijavila ženu koja je u 5. srpnja u Puli pijana oštetila pet vozila. Naime, u prometnim nesrećama koje su se dogodile 5. srpnja oko 13.40 i 15.55 sati u Puli, oštećeno je pet vozila. U Ulici Bože Gumpca oko 13.40 sati, 52-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 2.72 promila s Citroenom, pulske registarske oznake, izlazila s parkirališnog mjesta te je prilikom polukružnog okretanja udarila u parkirani Ford, pulske registarske oznake, u vlasništvu 25-godišnjaka, a potom je prilikom vožnje unazad udarila u parkirani Mercedes, pulske registarske oznake, u vlasništvu 55-godišnjakinje.

Nakon što je prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom, vozačica Citroena udaljila se s mjesta događaja, a potom je u Splitskoj ulici oko 15.55 sati ponovno prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom. Naime, tamo se nije kretala sredinom prometne trake te je udarila u parkiranu Toyotu, pulske registarske oznake, u vlasništvu 24-godišnjakinje. Od siline udarce, Toyota se odbila i udarila u zadnji dio parkiranog Fiata, pulske registarske oznake, u vlasništvu 35-godišnjakinje, a potom se Fiat odbio i udario u zadnji dio parkiranog Mercedesa, pulske registarske oznake, u vlasništvu 50-godišnjakinje.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Vozačica Citroena je uhićena i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dovedena na nadležni sud, koji joj je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana.
                           

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA