Smotra vina na Skitači odgođena za ponedjeljak

0
Za smotru na Skitači u subotu već su bili pripremljeni štandovi, a stigli su i neki gosti (foto: Kristian Stepčić Reisman)
Za smotru na Skitači u subotu već su bili pripremljeni štandovi, a stigli su i neki gosti (foto: Kristian Stepčić Reisman)

Smotra vina istočne Istre Skitača 2019, koja se trebala održati 22. lipnja, zbog kiše se odgađa za ponedjeljak, 24. lipnja. Da podsjetimo smotru organiziraju Turistička zajednica Općine Raša i Udruga vinogradara i vinara Labinštine Trs.

Program ostaje isti, konobe se otvaraju u 18.30, a od 20.30 sati započinje kulturno-umjetnički program, za koji će se pobrinut raški RKUD Rudar. Posjetitelje će zabavljati DJ No Name. 

Na smotri biti će izloženo ukupno 52 uzorka vina koja su obrađena senzornom analizom na Institutu za poljoprivredu i turizam u Poreču, pod vodstvom Predsjednice povjerenstva za senzorno ocjenjivanje dr.sc. Sanja Radeka. Uz konobe koje će biti otvorene za posjetitelje, članovi udruge  vinogradara i vinara Labinštine 'Trs' svim posjetiteljima pružiti će mogućnost kušanja ostalih sorta vina kojih članovi udruge proizvode. Za sve posjetitelje osigurana je bogata gastronomska ponuda.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa