Rezultati natječaja Tisuću dana na Jadranskom moru

0

Valamar Riviera već šestu godinu zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja pod nazivom Veliko srce Valamara usmjernog pomoći potrebitima u lokalnoj zajednici te poticanju razvoja kulture uzajamnosti.

U okviru programa “Tisuću dana na Jadranskom moru” Valamar donira ljetovanja u svojim hotelima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci s određenim zdravstvenim teškoćama, djeci s posebnim potrebama i djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja. U proteklih pet godina Valamar je donirao ljetovanje za više od 2 tisuće djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske, a velika većina njih tako je imala priliku po prvi puta u životu boraviti na moru.

Na ovogodišnji Valamarov natječaj koji je trajao do 3. svibnja 2019. godine stigao je višestruko veći broj prijava i značajno veći broj zahtjeva za donacije nego prethodnih godina. Nakon razmatranja svih valjanih prijava, odlučeno je da se sukladno ovogodišnjim uvjetima natječaja, donacije iz ukupnog fonda od tisuću noćenja odobre onim udrugama, školama i institucijama koje su se na Valamarov natječaj javile po prvi puta, odnosno onima koji nisu prethodnih godina bili korisnici ovog donacijskog programa.

Ove godine su stoga na natječaju odabrane sljedeće udruge, škole i institucije: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak” Križevci, Udruga za terapijsko i rekreacijsko penjanje “Grip”, Varaždin, Športska udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije Podravina, Koprivnica, Centar za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”, Zagreb, Osnovna škola Ivo Kozarčanin, Hrvatska Dubica, Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej, Knin, Srce – udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, Sveti Ivan Zelina, III. Osnovna škola Čakovec, Čakovec, Zaklada Put, Beli Manastir, Osnovna škola Barilović, Barilović, Centar za pružanje usluga u zajednici “Svitanje”, Koprivnica, Udruga udomitelja djece i odraslih osoba “Život s osmijehom”, Karlovac, Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom “Zamisli”, Zagreb, Dječji dom Ivana Brlić Mažuranić, Lovran, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina, Udruga invalida Bedekovčina, Bedekovčina, Dobrovoljno vatrogasno društvo Belovar, Belovar, Udruga za sindrom Down Međimurske županije, Čakovec, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Mali princ”, Đurđevac, Bubamara - udruga osoba s invaliditetom, Vinkovci, Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, Zagreb, Međunarodni institut prirodnog zdravlja, Zagreb.

O točnom broju odobrenih noćenja kao i broju djece i voditelja u grupi te trajanju doniranog ljetovanja, kao i prijedlogu mogućeg termina, destinacije i objekta u kojem će pojedine grupe moći boraviti, svaka će od odabranih udruga, škola i instituacija s gornjeg popisa biti pismeno obaviještena. Donacije ljetovanja će biti realizirane u međusobnom dogovoru davatelja i primatelja donacije sukladno raspoloživim kapacitetima i organizacijskim mogućnostima smještaja grupa te raspoloživim terminima tijekom predsezone i posezone 2019. Sa svakim od odobrenih primatelja donacija Valamar Riviera potpisat će ugovor o donaciji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa