Pula dobila prvu Klub-knjižaru

0
Na otvorenju Kluba-knjižare Giardini 2
Na otvorenju Kluba-knjižare Giardini 2

Na Giardinima je 26. travnja otvorena Klub-knjižara Giardini 2, ujedno novi projekt udruge Sa(n)jam knjige u Istri. Klub-knjižara Giardini 2 djelovat će u klupskom ritmu otvorenom prema javnosti i koncepcijski će se razlikovati od uobičajenog rada knjižare.

Na svečanom otvaranju u ime Grada Pule prisustvovao je gradonačelnik Boris Miletić, koji je pohvalio projekt, te naglasio kako je Puli ovako nešto trebalo, mjesto okupljanja s pozitivnom energijom i dobrim knjigama. Čestitao je okupljenima i svima koji su dio stvaranja ovog jedinstvenog projekta te zdravicom  proglasio Klub knjižaru otvorenom.

Magdalena Vodopija, direktorica Sajma knjige u Istri, zahvalila je Gradu Puli na potpori, bez koje, kako je naglasila, ništa od ovog nebi bilo moguće ostvariti. Posebno se zahvalila svakom pojedincu koji je prošao kroz projekt ovog Kluba i iskazala zadovoljstvo već brojem članova i zainteresiranih građana.

Mnoštvo okupljenih građana i ljubitelja knjiga divili su se prostoru, knjigama i zamišljenom programu djelovanja Klub knjižare smještene u srcu Giradina.

U klupskim prostorijama članovi će moći čitati, naručiti i kupiti knjigu uz popuste, sudjelovati u klupskim programima i predlagati programski sadržaj; koristiti bogatu sajamsku biblioteku i zatražiti personalizirane preporuke knjiga od knjižara, autora, urednika i nakladnika.

Klub-knjižara Giardini 2 bit će otvorena od ponedjeljka do petka od 17 do 22 sata, i subotom od 10 do 14 sati, a u radno vrijeme posjetitelji će se moći učlaniti u klub.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA