Max petak donosi brojne pogodnosti i otvaranje nove Skechers trgovine

1

Posjetitelji trgovačkog centra Max City moći će uživati u posebnim pogodnostima kupovanja u petak, 19. travnja 2019. godine.

Treći petak u mjesecu poseban je dan u Max Cityju kada većina trgovina i ostalih objekata u centru nudi popuste, akcije te druge primamljive ponude za sve posjetitelje i potencijalne kupce.

Detalje Uskršnjeg program možete pronaći OVDJE.

No, to još nije sve - za blagdansko raspoloženje pobrinut će se i nova trgovina Skechers koja otvara vrata također na Max petak. Prigodnim Meetup mini koncertom te gostovanjem poznatih influencera uveličat će se otvorenje Skechers trgovine u Max Cityju. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se mladi i perspektivni Filip Rudan, finalist Zvjezdica i Supertalenta, a kao gosti dolaze influenceri i to: Marko Vuletić, Nika Ilčić, Veronika Rosandić i mm.mia1.  

Stoga ne propustite Max petak u Max Cityju 19. travnja 2019. godine, a posebne pogodnosti i popuste potražite OVDJE.

Nakon Max petka, u subotu je centar otvoren prema redovnom radnom vremenu, a zatvoren je za Uskrs u nedjelju, 21. travnja. Ponovo otvara svoja vrata u ponedjeljak, 22. travnja 2019. godine kada radi također prema redovnom radnom vremenu.

Od 1. svibnja trgovački centar Max City počinje s radom prema ljetnom radnom vremenu i to: Centar do 22 sata, a Plodine do 23 sata.

Više informacija potražite na službenoj stranici Centra.

Za Praznik rada, 1. svibnja, trgovački centar radi prema gore navedenom ljetnom radnom vremenu. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa