Tvornica cementa Calucem obitelji Ucović donirala 35 tisuća kuna

0

Društveno odgovorno poslovanje je dio korporativne kulture i upravljanja u poduzeću Calucem iz Pule kao i cijele grupe Calucem. Osim odgovornog ponašanja prema svojim zaposlenicima i drugim dionicima, tvornica cementa posebno nastoji njegovati i održavati pozitivnu društvenu suradnju sa lokalnom zajednicom. "Ponosni smo što širokom lepezom sponzorstava i donacija podupiremo rad mnogih ustanova usmjerenih na važnost kvalitete života, okoliša i rada", poručili su iz tvornice. 

Calucem već osmu godinu za redom pod nazivom “Briga za lokalnu zajednicu” nastavlja svoju tradiciju društveno odgovornog poslovanja izborom donacija različitih namjena, prema prijedlozima svojih zaposlenika. Ove godine je između brojnih drugih nominacija upravo Humanitarna akcija “Nada za osmijeh” za obitelj Ucović dobila najviše glasova te će joj temeljem toga Calucem donirati najveći iznos od 35.000 kn. 

Kao što je već objavljeno u medijima, trogodišnja Nadia boluje od Battenove bolesti i iako joj je lijek odobren sa strane povjerenstva Ministarstva zdravlja, obitelj ima puno dodatnih troškova. Sa ovom donacijom Calucem želi bar malo pomoći Nadiji i njezinoj obitelji. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa