Prijavite se na natječaj i osvojite 10 tisuća kuna!

0
Statua 1. natječaja Ful kulturno
Statua 1. natječaja Ful kulturno

Ful kulturno natječaj za najbolji projekt u kulturi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Cilj natječaja Ful kulturno je promovirati niskobudžetna kulturna događanja – promocije pisane riječi u svrhu pojačavanja njihovih aktivnosti brendiranja. Prijaviti se mogu promocije i predstavljanja, događanja i festivali. Natječaj Ful kulturno otvoren je do 1. rujna 2019.

Putem online obrasca prijaviti se mogu: promocije, predstavljanja, festivali, izdvojena događanja u kojima postoji otvoren prostor za povećanje aktivnosti brendiranja. Važan preduvjet je budžetni prag do 30.000 kuna uložen u organizaciju i provedbu prijavljenog projekta te činjenica da je projekt barem jednom održan. Nakon izglasavanja stručnog žirija, natječaj će iznjedriti pet finalista i jednog pobjednika koji će osvojiti Ful kulturno statuu i nagradu od 10.000 kuna. Nagrada će biti dodjeljena na Superbrands Gala događanju krajem studenog 2019.

Prva Ful kulturno nagrada dodjeljena je 2017. godine, a osvojila ju je književnica, teoretičarka kulture i znanstvenica Jasna Horvat za događaj u kulturi “Hepening Vilijun”. „Nagradom Ful kulturno brendiranje se uvodi u kulturu kao ocjena usuglašenosti izvedbe i prikazana umijeća, a uz korištenje neznatnih sredstava. Takvim plemenitim poticajem vraća se povjerenje u kulturu i njezinu snagu pa i potrebnost. Ako sam mogla sanjati nagradu kojom bi Hepening Vilijun bio nagrađen bila bi to nagrada koja financijsko ograničenje pretvara u prednost. Ful kulturno ohrabruje da i nadalje ostvarujemo nemoguće!“ izjavila je Jasna Horvat, autorica teksta prvonagrađenog događaja 2018. godine.

Josipa Mijoč, producentica prvonagrađenog događaja 2018. godine, nadovezala se: „Ocjenjivanje i nagrađivanje niskobudžetnih događaja u kulturi potiče kreativnost i inovativnost. Nagrađenim Hepeningom Vilijun pokazali smo da se skromnim sredstvima može ostvariti prestižan kulturni događaj, a nagrada Ful kulturno potvrdila je da smo na pravom putu.“ Sve informacije o natječaju i projektu Ful kulturno dostupne su na linku: http://www.fulkulturno.com/nagrada. Dodatne upite o natječaju moguće je poslati na fulkulturno@fulkulturno.com.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA