Želite novi posao? Evo što se nudi ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

PIK VRBOVEC-MESNA INDUSTRIJA D.D. vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg mesa i mesnih prerađevina. Za svoj tim traže zaposlenike za radno mjesto Vozač. Mjesta rada: Zagreb, Rijeka, Zadar, Dugopolje, Dubrovnik i Poreč. Imate li vozačku dozvolu C kategorije, KOD 95, karticu vozača, organizacijske sposobnosti i radno iskustvo u logistici (poželjno), prijavite se na oglas do 21. ožujka.

Brati Ritoša d.o.o. bavi se isključivo veleprodajom te nudi najširi asortiman opreme za vrt, poljoprivredu i građevinu. Sinonim su za kompetenciju i konkurentnost na tržištu te su tijekom godina prerasli u jednu od vodeći tvrtki ovoga profila u Hrvatskoj. Radi daljnjeg razvoja i jačanja poslovanja trebaju visokomotiviranu, iskusnu i odgovornu osobu na poziciji: Voditelj prodaje. Potrebno je 5 godina radnog iskustva, visoka stručna sprema, znanja engleskog jezika i poznavanje MS Office. Izvrsne prodajne, prezentacijske i pregovaračke vještine te spremnost na potencijalna putovanja unutar Hrvatske i u ostale susjedne države je dio opisa radnog mjesta. Mjesto rada je Pazin, a prijave se očekuju do 20. ožujka.

GRAWE Hrvatska d.d. je prvo međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj, osnovano 1993. godine. Vjeruju da je u čovjeku snaga za promjenu i da su snovi zaposlenika nadahnuće uspjeha stoga traže Predstavnika prodaje za cijelu Hrvatsku koji bi postao dio tima. Nude mogućnost dodatnog usavršavanja, napredovanja, iskustvo u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj kompaniji te nagrade za postignute rezultate. Prijave su moguće do 19. ožujka.

San Canzian Village & Hotel (Sileo Resorts d.o.o.) je luksuzni i šarmantni Village & Hotel s 25 smještajnih jedinica, smješten u neposrednoj blizini Buja i Grožnjana. U svoj tim trebaju zaposlenika na poziciji Recepcionar koji će svojim znanjem, energijom i motivacijom pružiti vrhunsku uslugu gostima. Kandidat treba posjedovati aktivno poznavanje najmanje dva strana jezika, sposobnost rada u timu, rada na računalu, sposobnost taktičnog i ljubaznog komuniciranja s kolegama i gostima te 2 godine radnog iskustva na poslovima recepcije. Rok prijave na oglas je 18. ožujak.

Porsche Inter Auto d.o.o. jedan je od najvećih hrvatskih trgovaca Volkswagen koncerna. Zapošljavaju više od 300 djelatnika na poslovima prodaje i postprodaje Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i Porsche vozila. Trenutno traže djelatnike na sljedećim pozicijama: Autolimar, Autolakirer i Automehaničar.

Prednost kod prijave imaju osobe sa minimalnom srednjom stručnom spremom i iskustvom rada na sličnim ili istim poslovima u VW koncernu. Rok prijave je 17. ožujak, a mjesto rada Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa