Boris pitao Anu što misli o Poreču: 'Srednja žalost'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Ana-Paula Bogdanović (19) prijavila se u show 'Ljubav je na selu' i borila se za srce farmera iz Poreča Borisa Kolesarića (27), iako joj poslovi na selu nisu odgovarali najbolje. Boris ih je jednom prilikom odveo do koze kako bi ju pomuzli.  - Ne da mi se musti koze. Ne privlači me to - rekla je Ana-Paula koja bi radije išla na manikuru nego bila na farmi.

- Anino mi ponašanje ide dosta na živce jer nemoguća je - rekla je Leonida (25). - Stoji kao kip, neće ništa, moram ju tjerati da se malo trgne - objasnio je Boris te ih učio kako se muze koza. - Sve mi je to dosadno, 'zmazano' i prljavo - ispričala je Ana-Paula, a Boris je objasnio kako njezino ponašanje nije lijepo i da na krivi način izražava kako joj se nešto ne sviđa.

Također, iako ne voli farmerske poslove ni vicevi joj nisu smiješni. Boris je djevojke odveo u Poreč, ali se Ani-Pauli izlazak i nije pretjerano svidio. Dok su šetali Porečom, Boris je mislio kako se Ani sviđa mjesto u kojemu su, međutim ona se nije složila. - Srednja žalost - rekla je kroz smijeh.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa