Savjet mladih Medulina član državne koordinacije

0
Na Kongresu Savjeta mladih Republike Hrvatske
Na Kongresu Savjeta mladih Republike Hrvatske

Ovoga su vikenda od 8. veljače do 10. veljače godine predsjednica Savjeta mladih Općine Medulin Ana Žufić i zamjenik predsjednice Sandro Radošević sudjelovali na 3.
Kongresu Savjeta mladih Republike Hrvatske. Kongres je održan u Zagrebu, a Savjet mladih Općine Medulin predstavio je Općinu Medulin, rad Savjeta i planove za budućnost te su jednoglasno izabrani za članove Koordinacije Savjeta mladih Republike Hrvatske.
Koordinacija Savjeta mladih Republike Hrvatske trenutno okuplja četrdeset i jedan Savjet iz cijele Hrvatske, a Savjet mladih Općine Medulin u subotu je postao trideset i šesti član. U sklopu 3. Kongresa Savjeta mladih Republike Hrvatske, u petak 8. veljače održana je panel rasprava na temu „Quo vadis Europa?“, a 9. veljače održana je redovna skupština Koordinacije na kojoj su osim prijema našeg Savjeta predstavljeni rezultati istraživanja o iseljavanju mladih u sklopu projekta “Demografska revitalizacija - temeljni preduvjet za gospodarski napredak RH”.
Predsjednica Savjeta mladih Ana Žufić na skupštini je predstavila dosadašnji rad savjeta mladih počevši od izrade Lokalnog programa djelovanja za mlade, stipendiranja učenika i studenata, poticaja za male i srednje poduzetnike, izradu idejnog rješenja uređenja Centra za mlade do budućih planova, besplatnih edukacija za mlade,  uređenja Centra za mlade te poboljšanje kvalitete života mladih s područja općine Medulin.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa