Nađite posao iz snova i počnite prodavati ono što volite!

0
Ilustracija: Instagram
Ilustracija: Instagram

CISS trgovina i usluge u prometu d.o.o. nude široki asortiman proizvoda za: biciklizam, nautiku, tenis, podvodni ribolov, ribolov, vodene sportove, camping, vrtnu opremu te profesionalni dio za hotele. Traže djalatnika - Trgovac/prodavač za rad u trgovini sportske opreme Sport & camping shop u Poreču. Svi zainteresirani mogu se javiti na oglas zaključno s 11. veljače.

Navela d.o.o. iz Pule je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. U svrhu jačanja tima traže Specijalistu prodaje/ Prodajnog inženjera . Nude kvalitetan paket i iznimno ugodno radno okruženje te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijave na oglas su moguće do 11. veljače.

Zagrebačka pivovara d.o.o. je pivovara s tradicijom. Kreiranje izvanrednih brendova kroz veliku razinu strasti i posvećenosti svih zaposlenika u svrhu oduševljavanja svjetskih ljubitelja piva je njihova misija. U potrazi su za Unapređivačem prodaje za područje Istre I Kvarnera: Pula, Umag, Rijeka, Rab, Crikvenica, Krk, Lošinj i Opatija. Ako znaš uspješno trgovati i motivirati kupce promotivnim aktivnostima u trgovinama i ugostiteljskim objektima, pridruži se timu i prijavi se na oglas do 19. veljače.

Blitz-Cinestar d.o.o. brend koji je postao sinonim za zabavu i filmsku čaroliju traže Osoblje u multipleksu. Ukoliko ste odgovorna osoba s odličnim komunikacijskim sposobnostima, izraženim prodajnim vještinama i tražite dinamičan i izazovan posao u Puli prijavite se na oglas do 14. veljače.

TIA PARTNER d. o. o opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj. Traže Vozača – dostavljača, a mjesto rada je: Rijeka, Varaždin i Rovinj. Osoba bi bila zadužena za preuzimanje i transport povratne ambalaže i gotovih proizvoda do skladišta kupca, a prijave na oglas su moguće do 15. veljače.
 


 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa