Istra lani ostala bez izbora za miss, evo zašto!

0
Posljednja miss istre zasada je Michelle Korenić iz Fažane, koja je tu titulu osvojila 2017. godine
Posljednja miss istre zasada je Michelle Korenić iz Fažane, koja je tu titulu osvojila 2017. godine

Miss Istre za 2017. je Michelle Korenić, za 2016. to je Angelica Zacchigna, a za 2015. Elena Jung. A tko je tu prestižnu titulu ponio 2018. godinu? E, pa takva ljepotica ne postoji, i to zato što izbori nikad nisu ni bili organizirani. Maja Vračarić, koja sa suradnicima organizira izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta rekla nam je da je Paulo Batel, čija je tvrtka prijašnjih godina preuzimala organizaciju u Istri, lani to prepustio njima, no oni su već bili zauzeti s organizacijom u ostalim županijama.

"Paulo je krenuo u druge vode. Međutim, sutra sam na nekim razgovorima u Rijeci i nadam se da će ove godine i Istra imati svoju predstavnicu", kazala nam je Maja Vračarić. Paulo Batel nam je pojasnio da lanjske godine "nisu potpisali" organizaciju izbora za Miss Istarske županije. "Sve je teže naći sponzore, sve je teže naći cure... Bez neke računice ne bih se upuštao u taj posao. Kada bi postojali sigurni sponzori, onda da", kazao nam je Batel.

Inače, ni ranije izbori nisu bili organizirani baš u svim županijama, ali čini se da ih je u posljednje vrijeme sve manje. Primjerice, 2017. županijski su izbori organizirani u 18 županija i gradu Zagrebu, godinu kasnije u njih 15 plus Zagreb, a za ovu godinu potvrđeni su u 12 županija te gradu Zagrebu. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa