Ferić dragani belas:

'Poreze ne određujem ja, nego Vijeće u kojem većinu imaju IDS i HDZ'

5
Danijel Ferić poručio Dragani Belas: Razmišljam o seljenju u Fažanu, lijepo se razvija
Danijel Ferić poručio Dragani Belas: Razmišljam o seljenju u Fažanu, lijepo se razvija

Na tekst "Dragana Belas (IDS): 'Tko vlada Općinom Fažana, Korać ili Ferić?'", koji smo objavili ovdje, 29.1. stigla je reakcija Danijela Ferića koju objavljujemo u nastavku. "Obraćam Vam se sa zahtjevom za objavom ispravka objavljene informacije temeljem odredbi članka Zakona o medijima. Nejasan mi je razlog istupa uvažene vijećnice Belas u maniri Manjgurine PR kuhinje i njenih, očito, mentora iz pulskog IDS-a, u kojem svjesno iznosi neistinite informacije vjerojatno da pokuša skrenuti temu sa pulskih koncesija u režiji IDS-a.

Netočno je da određujem visinu komunalnih poreza jer to čini Općinsko vijeće gdje većinu ima upravo IDS u koaliciji s HDZ-om. Netočno je da kreiram proračun već samo projekte načelnika, temeljem kojih je pobijedio na izborima, evidentiram u informatičkom obliku i kao vanjski suradnik pomažem u njihovoj realizaciji. Netočno je i da sam stranački nadređen načelniku Koraću jer već duže vrijeme ne obnašam nikakvu značajnu stranačku dužnost niti na gradskoj niti na županijskoj razini.

Vijećnicima IDS-a, i njoj osobno, se mogu samo zahvaliti na njihovoj kvalitetnoj i konstruktivnoj suradnji o čemu ide u prilog i činjenica da se svi prijedlozi načelnika jednoglasno prihvaćaju, uključujući i sam proračun, što je vjerojatno jedinstven slučaj u Istri.

Volim Fažanu jer se Fažana tako lijepo razvija, sa visokim stupnjem socijalnih prava za svoje građane, za razliku od moje Pule koja toliko propada i nazaduje upravo zahvaljujući IDS-ovoj vlasti, tako da se razmišljam i preseliti u Fažanu. Nadam se da tada vijećnici Belas neće smetati što „nisam“ iz Fažane, kao niti što mene ne smeta da ona zajedno s nekim kolegama iz Općinskog vijeća Fažane radi u Puli, naravno kao „uspješan stranački kadar“. Naposljetku, mještani Općine dobro znaju tko pije, a tko plaća u Općini. Piju razni Tomljanovići i Alerići, a plaćaju mještani Općine upravo zahvaljujući IDS-ovoj vlasti.", napisao je Danijel Ferić iz pulskog SDP-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa