slobodna radna mjesta

Evo koja vas ponuda poslova očekuje ovaj tjedan u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

AIM Group (Amberger Industriemontagen) je njemačka tvrtka sa više od 100 zaposlenika koja sa svojim dugogodišnjem iskustvom pruža usluge preko 10 godina u svim područjima bravarskih radnji kao što su obavljanja servisa armatura u elektranama, rafinerijama, postavljanje cjevovoda, montaža te popravak svih vrsta strojeva potrebnih za rad u postrojenjima. Trenutno zapošljavaju Bravara za rad u Njemačkoj. Sve detalje provjerite u oglasu.

Qatar Airways zapošljava Kabinsko osoblje. Svi zainteresirani mogu doći  na intervju u hotel Sheraton u Zagrebu, 27. siječnja u 9 sati. Potrebno je ponijeti životopis na engleskom jeziku te fotografiju dimenzija kao za putovnicu. Dodatno se informirajte u objavljenom oglasu.

JYSK zapošljava Prodavača za poslovnicu u Puli. Za ovo radno mjesto poslodavac nudi privlačne bonuse, priliku za razvoj i prvorazredne praktične treninge, vrhunsku kulturu tvrtke… Ako vam oglas zvuči zanimljivo, pošaljite prijavu do 16. siječnja.

Ytong porobeton je dio prestižne Xella grupe sa sjedištem u Njemačkoj, na domaćem tržištu prisutan s najkvalitetnijim građevinskim materijalima za zidanje pod robnim markama Ytong, Multipor i Silka. U potrazi su za Voditeljem ključnih kupaca koji bi radio na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Vještine i osobne kvalitete idealnog kandidata podrazumijevaju organiziranost, usmjerenost na cilj, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, odgovornost prokativnost i samostalnost u radu. Na oglas se možete prijaviti do 23. siječnja.

ZOO Hobby zapošljava Prodajne savjetnike u Puli, Zagrebu i Karlovcu. Riječ je o radu u sklopu trgovine hrane i opreme za kućne ljubimce, aktivnoj prodaji, savjetovanju, informiranju i pomoći kupcima o asortimanu veterinarske ljekarne, prodavaonice, brizi za čistoću i urednost prostora, razvrstavanju i slaganju robe. Na oglas se možete prijaviti do 16. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa