Tražite posao? Evo što se trenutno nudi u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Autowill je jedan od vodećih uvoznika u Republici Hrvatskoj, a raspolažu s mrežom prodajno-servisnih centara u velikom dijelu države. Trenutno zbog potrebe širenja poslovanja traže Prodajne savjetnike za brand Opel u Puli, Poreču, Vinkovcima, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 19. studenog.

Tvrtka Calucem iz Pule zapošljava osobu na poziciji HR manager. Idealan kandidat ima 3-5 godina relevantnog radnog iskustva, poznaje tržište rada te izvrsno govori engleski jezik. Na ovaj oglas možete se prijaviti do 19. studenog.

MCZ je dio MCZ Group SpA, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sustava grijanja na pelete, koja na više proizvodnih lokacija zapošljava preko 500 ljudi koji dizajniraju, projektiraju i proizvode peći i kotlove na pelete koji se prodaju po cijelom svijetu. Za vlastiti proizvodni pogon u Labinu zapošljavaju Voditelja pogona savijanja lima. Životopis na hrvatskom i talijanskom jeziku pošaljite putem portala MojPosao do 22. studenog.

Istra-papir zapošljava Djelatnika za rad na stroju za proizvodnju proizvoda od papira (papirnate role, papirnati tuljci…). Radi se u Pazinu, u dvije smjene od ponedjeljka do petka (subote po potrebi). Prijevoz je plaćen. Prijavite se na oglas do 21. studenog.

Istra auto (prijevozne usluge i skladištenje) zapošljava Knjigovođu sa znanjem jednog stranog jezika. Riječ je o stalnom radnom odnosu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 20. studenog.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa