Cure u Rovinju pokazale da nisu samo pametne nego i lijepe (foto)

0
Anita Tepeš i Ema Gračan
Anita Tepeš i Ema Gračan

Možda izgleda kao godišnji odmor iz snova, no ove dame rade. U Rovinju su u tijeku užurbane pripreme za veliko finale izbora Kraljice Hrvatske, a kandidatkinje dobro znaju koja će djevojka pobijediti. ''Po pravilu ne pobjeđuje najljepša nego najbolja'', kaže nam Sonja Lončar iz Siska. ''Ono što žiri vidi je izgled. Znači prvo idemo sa tim, a zatim naravno i nekakva karizma'', govori Anita Tepeš iz Krapine, javlja Dnevnik.

''Po meni treba biti neki fitnes mogul, da se vidi da radi, da se trudi, da je žena pristojna, adekvatno obučena, da bude uzor ostalim ženama'', smatra Klara Crismanich iz Rovinja, a sve djevojke se slažu da su itekako važne pamet i inteligencija, da je cura poštena, te da je komunikativna, vedra i vesela. Jedino im nije jasno zašto ljepotice katkad ne doživljavamo previše ozbiljno.

''Možda je problem u načinu na koji nas se prikazuje. Svi misle kao manekenke glupe! Prije nitko nije prikazivao cure čime se bave, da one još studiraju, rade dodatne poslove'', smatra Anita Tepeš. ''Kad predstavljaju svaku od nas govore o tome nosila je ovu reviju, slikala se s ovim fotografom, a nitko ne govori ta cura već pet godina studira, najbolja je na faksu, ubija se od posla i onda joj je ovo samo zarada sa strane ili ljubav sa strane'', objašnjava Klara. 

Pa kako bismo razbili sumnje, kandidatkinje izbora Kraljice Hrvatske u razgovoru su nam otkrile čime se bave što možete vidjeti u prilogu IN magazina. A ako vam to ne bude dovoljno, upoznajte ovu plavušu. Profesionalna je košarkašica i igra za hrvatsku reporezentaciju, a k tome je i rekorderka. ''Trice su mi zaista najjači adut. Prva sam u Hrvatskoj po zabijenim tricama na jednoj utakmici, čak osam'', govori nam Monika Vojvodić iz Zadra. Svoje mjesto u finalu kao Kraljica Jadrana izborila je Ema Gračan. Kći Kraljice svijeta 90-e Danijele i nogometnog trenera Nenada Gračana.

''Govorim talijanski, francuski, malo španjolski, engleski i hrvatski naravno. Talijanski mi je kao materinji jezik, idem u talijansku gimnaziju, išla sam i u osnovnu talijansku, tako da bolje govorim talijanski nego hrvatski...'', priča nam Ema. A kada smo rasplinuli sve dileme da su ljepotice samo lijepe, otkrile su nam kakav ih muškarac može zainteresirati. Što su nam rekle, pogledajte u prilogu IN Magazina, a koja će od ovih dama postati nova Kraljica Hrvatske, saznat ćemo početkom prosinca u Rovinju, donosi Dnevnik. Video pogledajte ovdje. (Foto: Facebook/Instagram)

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa