Pogledajte novi spot Elis Lovrić snimljen u Rapcu (video)

0
Iz spota Elis Lovrić
Iz spota Elis Lovrić

Rabačka kantautorica Elis Lovrić snimila je novi spot za pjesmu "Sretno ti bilo". Spot je sniman u Rapcu a prije nekoliko dana objavljen je na Youtubeu. Koncept je razradila Elis Lovrić a snimila ga je ekipa iz Levela 52.

"Hvala dečki iz Level 52 što ste povjerovali da ga možemo snimit ''u cugu'' u tih pola sata Božjeg vremena u zoru i to na kamenčićima na kojima sam odrasla i kalila svoju snagu.
Hvala Renata na tvojim divnim haljinama i što si već u Merici povjerovala da iako nemam ništa, da ću sve napravit. Nesebično si mi dovela Giordano Cellicha, koji je došao direktno iz Star treka i koji osim fotki, svojim fejzerom upravlja svim mogućim prevoznim sredstvima i dovodi svoju, a sad i moju svjetlosnu ekipu na sve plaže ovog svijeta. Hvala Tanja na kosi kakvu poželim i što mi mrtva ozbiljna u 3 ujutro sugeriraš štapić za uši, za mrlju ispod oka (a štapića nigdje). I hvala ti za moju/tvoju čudesnu mini-me Inesku.

Hvala Kristini Tomičić, sad ćemo i Giordana namazat i sredit pa ću ja njega fotkat. Hvala mojoj Ivi Savanović što si se pojavila u točno vrijeme i na videu i inače. Hvala Milane što ti ''vrah ni do mira'' dok nisam poduzela potrebno. Hvala Dino Julius što usprkos gužvetini, naďeš vremena i uputiš me pravim ljudima. Hvala Ivica Pustički na hitroj intervenciji!
Hvala moru i svima koji će još doprinijeti. Vajk i zavajk. Vaša Elis", objavila je autorica na društvenim mrežama. U nastavku pogledajte video s Youtubea.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa