Premijer Plenković danas u Istri: posjetit će Pazin, Pulu i Umag

0
Andrej Plenković (foto: Nenad Čakić)
Andrej Plenković (foto: Nenad Čakić)

U povodu sjednice Vlade koja će se održati u Puli u četvrtak, 13. rujna 2018. godine, predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Istarskoj županiji, u Pazinu, Puli i Umagu.

U 9.00 sati, u Spomen domu u Pazinu, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Istarske županije Valterom Flegom, gradonačelnikom Pazina Renatom Krulčićem te predsjednikom Gradskog vijeća Pazina Davorom Slokovićem. Potom će u 9.30 sati sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Pazina.

U 11.15 sati Plenković će u Puli posjetit brodogradilište Uljanik i sastati se s predstavnicima Uprave, sindikata i radnika, a u 12.20 sati obići gradilište adaptacije i dogradnje Arheološkog muzeja Istre.

Uoči početka sjednice Vlade, u 13.00 sati, predsjednik Vlade sastat će se s gradonačelnikom Pule Borisom Miletićem i županom Valterom Flegom. Sjednica Vlade počet će u 13.30 sati, a nakon završetka sjednice predviđeno je potpisivanje niza ugovora, odluka i sporazuma važnih za Grad Pulu i Istarsku županiju. 

U 18.00 sati u Umagu premijer Andrej Plenković sastat će se s predstavnicima Ceha ribara Istarske županije i ribarima iz Savudrije i Umaga.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa