Obožavatelji napali Hausera: 'Bijedno! Neodraslo i neodgojeno!'

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Premda su vezu prekinuli prije godinu dana, javnost čini se ne prestaje povezivati Jelenu Rozgu i Stjepana Hausera. Velikim je dijelom za to zaslužan i sam violončelist koji je u nekoliko navrata u javnosti dao pakosne izjave koje su očito išle na Jelenin račun, no njegovi obožavatelji na društvenim mrežama svako malo u nekoj objavi prepoznaju aluziju na bivšu djevojku, prenosi Jutarnji list.

Tako je i s najnovijom objavom u kojoj Stjepan Hauser s nepoznatom ljepoticom pjeva Jeleninu pjesmu ‘Oprosti, mala’. To je ujedno i naziv njezinog debitantskog albuma koji je snimila nakon razlaza s Magazinom, a autori istoimene pjesme su Vjekoslava i Tonči Huljić.

Premda su se Hauser i neimenovana pjevačica doista uživjeli u izvedbu pjesme ‘Oprosti, mala’, obožavatelji su mu jako zamjerili odabir pjesme. Bilo je i onih koji su pohvalili izvedbu, no dio pratitelja doživio je to to kao provokaciju i nepoštovanje prema Rozgi.

‘Not džentlmenski’, ‘Lik je toliko željan medijske pažnje da je to dno… Naviknuo to s Rozgom pa mu sad fali’, ‘Ni do nožnog palca nije Jeleni u ovoj interpretaciji!....usiljeno i umjetno...a potez s izborom pjesme neću ni komentirat’, ‘Izgleda da ti nju nisi prebolija (Jelena tebe ne spominje a ti nju već nekoliko puta)’, ‘Ti si dno dna i kao muzičar i kao čovjek...komercijala čista u obje stavke! Mada Rozgu ne volim i ne slušam, niže se ne možeš od ovoga spustiti’ i ‘Bijedno! On je neodraslo i neodgojeno stvorenje ... ko da ga je netko tukao da bude s Rozgom a i ova cura ... nadomjestak Rozge u mlađem izdanju... Jel glupa pa to ne shvaća’ samo su neki od komentara ispod objave videa na Instagramu.

No, nije im Hauser ostao dužan. Kad je vidio da su neki komentari doista agresivni i prosti, odlučio je i sam reagirati i objasnio da je ovaj video samo nastavak niza koji su snimali i objavljivali posljednjih nekoliko dana, a pjesmu su odabrali sami obožavatelji u komentarima prethodne objave.

‘Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju, te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti… Najviše likeova dobila je upravo pjesma ‘Oprosti Mala’ u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju’, napisao je glazbenik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa