Od pet najluksuznijih vila na Jadranu tri u Istri

0
Vila Spadici (foto: 100posto)
Vila Spadici (foto: 100posto)

Ako vas je ikad zanimalo kako ljetuje ona druga polovica, ona koja iz mjeseca u mjesec ne razmišlja kako spojiti kraj s krajem, stigli ste na pravu adresu. U nastavku vam donosimo čak sedam hrvatskih vila namijenjenih onim gostima s najdubljim džepom, piše portal 100posto.

Nije tajna da se muktrpno radi na rebrendiranju hrvatske obale iz destinacije namijenjene gostima koji u prenatrpanom gepeku pronađu još nešto mjesta da iz svoje postojbine dovuku i par kila lokalnog krumpira u destinaciju namijenjenu onima koji su u potrazi za najeksluzivnijim domovima za odmor.

Ponuditelji takvih sadržaja žale se, doduše, da Hrvatskoj nedostaje kvalitetnog kadra, ali i sadržaja, koji bi mogao ići uz bok njihovoj ponudi, no dok se to ne riješi nitko nas ne sprečava da zavirimo u dvorišta nekih od najljepših vila na našoj obali koje se trenutačno nalaze u turističkoj ponudi.

Villa Meje

Riječ je o vili smještenoj u najekskluzivnijoj stambenoj četvrti Splita - pod Marjanom. Jasno, nalazi se tik do mora, a opremljena je i svim neizbježnim značajkama luksuza uključujući usluge sobarice, kuhara, čuvanja djece, osobnu praonicu rublja i vratara, a poželite li se sami napraviti đir po Splitu, iznajmit će vam i auto ili brod.

Villa Meje ima pet spavaćih soba, prima do 10 gostiju, a tjedno ćete za nju izdvojiti 9793 eura.

Villa la Reina

Ovu vilu pronaći ćete na Limskom kanalu te je jedna od rijetkih s ove liste koje dolaze s vlastitom privatnom plažom. Opremljena je i SPA centrom, kao i unutarnjim bazenom. Spavaćih je soba 5, a prima najviše do 10 gostiju. Tjedna cijena iznosi 7800 eura.

Villa Spadici

Villa Spadici nalazi se u Rovinju, a od mora je udaljena svega 2 metra. I ova je vila opremljena bazenom, jacuzzijem te saunom. Zaprima do 12 ljudi, a tjedno košta 7000 eura.

Villa Gabrijela Kaštelir

Kao što već i samo ime daje naslutiti, ova je suvremena vila smještena u istarskom mjestu Kaštelir, a djelo je poznatog arhitekta Ante Vrbana. Zanima li vas spoj srednjovjekovne arhitektonske mistike i suvremenog luksuza, na pravom ste mjestu. Villa Gabrijela Kaštelir raspolaže sa 5 spavaćih soba, namijenjenih do najviše 10 gostiju za cijenu od 5190 eura tjedno.

Villa Carpe Croatia

Ovu urbanu ljepoticu možete potražiti blizu Smokvice na otoku Korčuli. Jasno, i ona je opremljena svim sadržajima koji opravdavaju cijenu njezinog najma. Istovremeno u njoj može boraviti do 11 gostiju raspoređenih u 5 spavaćih soba i to po cijeni od 3850 eura tjedno, javlja 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa