Djeci pozlilo nakon kupanja u bazenu

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Djeca su na sreću dobro. Dio je već otpušten kući. Neki si primili kisik u bolnici a nekima je bila  potrebna infuzija. Oni koji su imali blage tegobe neće se dodatno podvrgavati pretragama. Nema težih komplikacija, rekao je za 24sata Elvis Morima, glasnogovornik pulske bolnice.

Ukupno 13 djece u dobi od pet do 15 godina zatražilo je pomoć liječnika nakon što su se okupali na bazenima u Lanterni na području Tar -Vabrige..

Poruka je stigla policiji u ponedjeljak u 13.10 sati da djeca imaju problema s disanjem i da jako kašlju. Policija na terenu i obavlja očevid. Neku djecu su roditelji odveli na hitnu u Poreču, ali su svi upućeni u pulsku bolnicu. Pomoć liječnika je zatražila i majka jednog djeteta. 

Talijanska državljanka kad se našla na mjestu događaja rekla da su pomoći zatražilo najprije dvoje djece. Nakon toga su se javila i ostala djeca koja su imala probleme sa disanjem i kašljem. Dio roditelja se odmah uspaničio ali nije bilo većih poteškoća. Na mjestu dogadjaja uzorke vode uzima i Zavod za javno zdravstvo, a rezultati će biti poznati naknadno, javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa