Predavanje na pulskoj Politehnici: Kako se izvući iz prezaduženosti

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Na Politehnici Pula 12. lipnja s početkom u 12 sati održat će se javno predavanje u dvorani Luciano Delbianco. Predavač je Igor Škrgatić a tema "Upravljanje osobnim financijama - Prezaduženost, blokade i ovrhe...i kako se izvući?"

Jedan od najvećih problema hrvatske države i društva u cjelini je postojanje oko 325.000 blokiranih građana te vjerojatno istog ili većeg broja prezaduženih građana na rubu financijske blokade. Problem je prepoznat, dijagnosticiran i statistički obrađen, međutim rješenja koja se nude pokušavaju obuhvatiti veliki broj dužnika bez individualne analize i samim time su paušalna. Predavač iz višegodišnjeg iskustva nudi konkretne savjete za kretanje putem financijskog oporavka i moguće načine izlaska iz prezaduženosti. Saznajte kako pregovarati s vjerovnicima, kako reprogramirati svoje obveze, kojim bankama se obratiti, koje su prepreke na putu do financijske slobode i kako ih zaobići!

O predavaču: Igor Škrgatić diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a obrazovanje nastavlja na postdiplomskom studiju Organizacija i management na Ekonomskom fakultetu. Posljednjih 15 godina karijere proveo je na odgovornim funkcijama u financijskoj industriji - leasingu, bankarstvu, osiguranju i mikrofinanciranju. Posjeduje licence Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje poslova investicijskog savjetnika i brokera. Aktivni je član Hrvatske udruge poslodavaca u čijem radu sudjeluje kao dopredsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika i predsjednik Gospodarsko socijalnog vijeća Grada Zagreba. Igor je vlasnik i direktor Be-On savjetovanja, licenciranog kreditnog posrednika specijaliziranog za financijsko restrukturiranje građana i poduzetnika.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa