'istina najviše prodaje'

U Poreču postoji dućan specijaliziran za donje rublje, evo što kaže vlasnica

0
Foto: Mambo Istriano
Foto: Mambo Istriano

U jednom malom dućanu intimnog rublja poznat po imenu „Perla” godina se zahvaljujući vlasnici Noeli Ferenac gaji jedinstven odnos klijenta i prodavača. Noela je koristeći prethodno iskustvo shvatila kako je intimno rublje jedno od potreba koje se na tržištu traži. Gaće, grudnjaci, pidžame i ostali odjevni predmeti koji se svrstavaju u asortiman intimnog rublja je ono što je uvijek trebalo i uvijek će trebati, kako radi navike, tako i radi ljudske potrebe za kreativnošću. Netko više voli klasiku, netko više lude i otkačene modele, a za sve Noela u svom malom dućanu nudi rješenje, donosi Mambo Istriano.

Neki će postaviti zasigurno pitanje može li se od toga živjeti, na što nam je Noela potvrdila kako je to moguće te vam njen odgovor nudimo u nastavku.

Biznis s intimnim rubljem

– Svi misle da je nemoguće dobro zaraditi prodajom intimnog rublja smatrajući da to nije pravi biznis. Obožavam ovaj posao. Počela sam ga raditi u Italiji i nakon 12 godina rada tamo, odlučila sam se otvoriti svoj dućan u Poreču. Otada prošlo je 14 godina i mogu reći da mi stvarno odlično ide posao. Meni je posao ljubav, osjećam to kao dio sebe. Zadovoljstvo mi stvara zadovoljan klijent.

Prodaja temeljena na istini

– Istomjerno dolaze muškarci i žene. Muškarci kupuju za sebe, ali i za svoje djevojke. Kad uđu prvi put, muškarcima je ipak neugodnije, posebice kada su to pokloni za njihove djevojke. Veličinu je lako pogoditi pa čak ako i ne znam o kojoj se djevojci radi. Dovoljne su mi informacije o visini i težini, gotovo uvijek uspijem pogoditi pravu veličinu. Od svega se najviše prodaju gaće i grudnjaci, a onda sve ostalo. Kad biram modele, biram po sebi. Uzimam malen broj komada istih modela, ali zato imam različitu ponudu. Ima tu žena koje vole samo jednu vrstu modela, pa ako zafali ja ga nabavim u što kraćem roku. Najbolji grudnjak je onaj koji ne smeta, koji ne znaš da imaš na sebi. Puno žena ne zna odabrati dobro intimno rublje za sebe. Trudim se uvijek svim silama pomoći. Cilj mi je da mi svaka žena bude zadovoljna kad izađe van. Nije mi bitna toliko zarada koliko zadovoljna klijentica. Meni je to sve. To mi znači da sam uspjela. Nije problem prodati nešto, ali nikad nisam nešto uvalila. Istina najviše prodaje. S lažima se u biti producira kontra efekt. Volim da se ljudi osjećaju lijepo u onome što kupe. Jednako tretiramo i naše i strane klijente. Uz naše stalne klijente, imamo brdo stranaca koji nam se vraćaju, donosi Mambo Istriano.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa