Rukometna reprezentacija u hotelu Valamar Diamant

0

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija okupila se u sklopu reprezentativnog tjedna u porečkom hotelu Valamar Diamant gdje će boraviti do 8. travnja, a treninge su već započeli u sportskoj dvorani hotela.

Juniori će u sklopu priprema odigrat tri prijateljske utakmice, prva je na redu 5. travnja u Sevnici sa vršnjacima iz Slovenije. Dan poslije zaigrat će u Poreču protiv RK Poreč te će 7. travnja odmjeriti snage sa seniorima Zameta, također u Poreču. Treninzi i utakmice poslužit će kao dobar temelj za pripremni period u lipnju tijekom kojeg će brusiti formu za Europsko prvenstvo koje će se u Sloveniji održati do 19. do 29. srpnja 2018.

Valamar Diamant već nekoliko godina regionalno središte za pripreme brojnih vrhunskih sportaša, od hrvatske rukometne reprezentacije, košarkaške i odbojkaške, do klubova iz inozemstva, a i prvi je hotel u Hrvatskoj koji je uveo certifikat Healthy Meal Standard, koji targetira goste sa specifičnim prehrambenim potrebama, navikama i željama, a posebice sportaše.

Stoga ne čudi da ga je i vodstvo juniorske reprezentacije odabrao za pripreme svojih sportaša. Hotel je iznimno cijenjen u sportkom svijetu zbog izvrsnih uvijeta koje pruža, a osim vrhunskog smještaja i prehrane prilagođene potrebama sportaša, raspolaže sa polivalentnom sportskom dvoranom, nudi vrhunski opremljen fitness s više od 40 modernih sprava te dijagnostičke usluge fizijatra kao i tretmana sportskih ozljeda.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa