kao u hororu filmu

U napuštenom stanu u Puli nagurano 35 mačaka: Sve je puno izmeta i buha!

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Prije tri dana smo dobili poziv za koji smo na prvu mislili da nas netko zeza. Poziv je glasio: Dobar dan, možete li pomoći. U trenutno napuštenom stanu u Puli se nalazi cca 35 maca. Trenutak tišine i šoka.... i onda kroz razgovor shvaćamo da je dojava zaista istinita. Danas je bio dogovor da idemo to i vidjeti. Pripremili smo se mi psihički... bar smo tako mislili. Onaj tren kad su se otvorila vrata stana doživjeli smo šok!" objavila je pulska udruga Ruka Šapi.

"U nas je gledalo 70ak molećivih okica sa samo jednom misli: Vodite na odavde. Dakle, u stanu je kaotično. Sve je nažalost puno izmeta, mace su prepune buha, neke su prehlađene... sve u svemu užas! Vlasnica stana je poznata i to je u postupku tako da sada nije potrebno dodatno raspravljati o tome. Na nama je da sad i odmah nađemo smještaj za 30-ak maca (od tri mjeseca pa do nekoliko godina starih), odvedemo ih sve veterinaru, izliječimo, očistimo i udomimo. Ovo je ogroman zadatak za nas i nismo to u mogućnosti bez vaše pomoći!", objavila je udruge.

"Treba nam hitno smještaj za mace (naravno ne sve na jedan smještaj, mogu se smjestiti 1 po 1) a trebati će nam i financijska pomoć za veterinara jer treba sve te mace izliječiti i očistiti od parazita/buha a kasnije i sterilizirati. Kontakt za sve info 0996708275. Molimo vas dije dijelite i javite se za smještaj! Udruga može posuditi kavez i sve sto je potrebno te su svi troškovi na nas! IBAN Udruge je: HR3524840081105307250", objavila je udruga.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa