Dani otvorenih vrata Valamar Riviere

Saznajte kako dobiti sezonski posao u turizmu s najboljim uvjetima

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Valamar Riviera kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.

Kako bi sve koji su u potrazi za zaposlenjem detaljno upoznali s ponudom otvorenih radnih mjesta Valamar Riviera u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira Dane otvorenih vrata. Više detalja o najboljim uvjetima za sezonski rad u turizmu zainteresirani će moći saznati 1. veljače u Poreču u Hotelu Diamant (sala Magnolija) s početkom u 10 sati te u isto vrijeme u rabačkom Hotelu Sanfior (velika sala).

Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem zahvaljujući Valamarovom timu ljudskih potencijala i voditelja operacija. Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu te priliku za razvoj karijere, a sezoncima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u Kući Valamar uz tri obroka dnevno.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar je, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije. Također, u zadnje dvije godine u izgradnju i obnovu hotela za djelatnike, “Kuća Valamar” kompanija je uložila više od 60 milijuna kuna. 

Najnovije vijesti