Zatekli ga s maloljetnikom i drogom, a u kući su pronašli ovo! (foto)

0
Pronađena droga
Pronađena droga

Policajci Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 27-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, 21. studenoga oko 9.50 sati, u ugostiteljskom objektu u Puli, policijski službenici zatekli su maloljetnog hrvatskog državljanina koji je kod sebe imao 1.95 grama amfetamina, a s njim u društvu nalazio se i 27-godišnjak.

Zbog sumnje da se 27-godišnjak bavi preprodajom droge, policajci su temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretragu osobe, vozila te doma i pripadajućih prostorija u Puli. Prilikom pretraga pronađeno je više vrećica s ukupno 402.95 grama amfetamina, 69.6 grama marihuane i 4.1 grama droge MDMA.

Osim droge, policajci su pronašli i digitalni vagu, novčani iznos od 10.100 kuna za koji se pretpostavlja za potječe od prodaje droge, lampu s elektrošokerom, nož skakavac, bokser, gumenu palicu, dva spremnika za pištolj, kapu s prorezima za oči i usta, različitu opremu za pakiranje droge i druge predmete.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 22. studenoga u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a policajci nastavljaju provoditi izvide vezano za predmete koji su pronađeni prilikom pretrage. Protiv maloljetnog hrvatskog državljanina podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. (Foto: PU istarska)

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa