Grad Vodnjan sufinancira obnovu fasada obiteljskih kuća

0

Grad Vodnjan obavještava sve stanovnike s područja grada Vodnjana da je otvoren Javni poziv za sufinanciranje provedbe programa obnove uličnih fasada obiteljskih kuća na području Grada Vodnjana. Predmet Natječaja je sufinanciranje provedbe postupka obnove uličnih fasada na obiteljskim kućama koje se nalaze na području Grada Vodnjan. Pravo podnošenja prijave imaju fizičke osobe koje su vlasnici ili suvlasnici obiteljskih kuća.

Sufinanciranje obnove uličnih fasada određeno je u iznosu od 50 do 100 kuna po m2, ovisno o stanju oronulosti fasade. Maksimalni iznos sufinanciranja po pojedinom objektu iznosi 10.000 kuna dok je za cjelokupnu provedbu  programa u Proračunu Grada za 2017. godinu namijenjeno ukupno 300.000 kuna.

Neprihvatljivi za sufinanciranje biti će objekti čija je gradnja u tijeku, objekti za koje postupak legalizacije nije okončan i objekti koji se nalaze izvan građevinskog područja. Javni poziv je otvoren do kraja kalendarske godine, odnosno do 31.12. 2017. godine, ili do iskorištenja sredstava, ovisno koji uvjet prije nastupi. Potrebni obrasci za prijavu na Javni poziv mogu se preuzeti s internet stranice Grada Vodnjana ili u pisarnici Grada Vodnjana i to utorkom od 15 do 17 sati a srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Za sve dodatne informacije građani mogu se obratiti na br. Tel. 052 512 453 ili na e-mail andrea.manzin@vodnjan.hr.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA