Miletić prvi put nije prisustvovao premijeri, ali poslao pismo isprike

0
Režiser predstave Jasminko Balenović, naš kolumnist Damir Strugar i izaslanik gradonačelnika Pule Giordano Škuflić
Režiser predstave Jasminko Balenović, naš kolumnist Damir Strugar i izaslanik gradonačelnika Pule Giordano Škuflić

„Po prvi put, otkad ja pamtim i vodim kazalište, gradonačelnik Boris Miletić nije prisustvovao predstavi neke premijere u istarskom narodnom kazalištu! – rekla nam je sinoć nakon predstave „Američka patrola u Mornaričkom kampu“ ravnateljica Istarskog narodnog kazališta – gradskog kazališta Pula Gordana Jeromela – Kaić.

Riječ je o kazališnoj predstavi koja opisuje Pulu i njene žitelje prilikom dočeka maršala Tita, tamo negdje početkom šezdesetih godina. Tekst za predstavu napisao je Dragutin Lučić Luce, režiser je Jasminko Balenović, a u glavnim ulogama igraju Dijana Vidušin, Elena Brumini, Lara Živolić, Mija Krajcar, Iva Kevra, Luka Mihovilović i Manuel Kačić.

„Žao nam je što Boris Miletić nije zbog viroze mogao prisustvovati sinoćnjoj premijeri, ali mu u ime cijele ekipe zahvaljujem na lijepom pismu isprike, te sa naše strane ima opravdani izostanak! Svakako, očekujemo ga na jednoj od repriza predstave slijedećeg tjedna!“ – rekao nam je režiser Jasminko Balenović - Koko i ekskluzivno nam dao na uvid pismo Miletićeve isprike sa željom da ga objavimo i da takav džentlemenski potez vidi i šira publika van zgrade pulskog teatra. (Damir Strugar)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa