U subotu rođendanski koncert klape Motovun

0
Klapa Motovun
Klapa Motovun

Motovun će u subotu, 19. kolovoza biti u slavljeničkom duhu. Turistička zajednica Općine Motovun zajedno s Klapom Motovun poziva Vas na 14. rođendan Klape Motovun.

Svečanim koncertom na drevnom motovunskom trgu koji počinje u 21.00 sat, klapa će uz svog najvjernijeg člana – publiku, proslaviti još jedan rođendan.

U slučaju kiše koncert će se održati u župnoj crkvi Sv. Stjepana u Motovunu.

Osim Klape Motovun, publika će moći uživati u nastupu gostiju koncerta i to Ženske vokalne skupine "Le Parentine" iz Poreča, te Gordana Gregurovića sa kojim je klapa Motovun nedavno snimila duet za pjesmu "Kao da me voliš" koju ćete premjerno, uživo moći čuti upravo na motovunskom trgu.

Članovi klape Motovun su 2003. godine započeli svoju klapsku avanturu. Vrijedan i uporan rad uskoro se počeo čuti, nastupi su postajali sve učestaliji, a putovanja sve češća. Upornost i entuzijazam doveo ih je u društvo najboljih klapa u Hrvatskoj.

Klapu Motovun čine: Tomislav Pahović, Esmir Brajuha, Klaudio Bizijak, Marko Matijašić, Ivan Ipša, Antun Jakus, Viliam Kušar i Benjamin Pahović. Voditelj klape Motovun je profesor Marko Ritoša.

Upravo će oni svojim glasovima učiniti sve što je potrebno da doživite nezaboravnu večer u čarobnom Motovunu.

Ulaz na koncert je slobodan. Dobrodošli!

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa