Čak 18 Valamarovih objekata ima certifikat izvrsnosti

0
Valamar Isabella
Valamar Isabella

Valamarovih 18 objekata ponosni su nositelji certifikata izvrsnosti prema izboru korisnika TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja u svijetu. Na popisu nagrađenih Valamarovih objekata nalazi se 15 hotela, dva kamping ljetovališta te jedan restoran, a obuhvaća sve destinacije u kojima Valamar posluje.

Riječ je o hotelima Valamar  Diamant, Valamar Crystal, Valamar Isabella, Valamar Zagreb, Valamar Riviera, Valamar Isabella Villas, Valamar Isabella Miramare, Valamar Club Tamaris, Naturist Solaris Residence i restoran Spinnaker u Poreču, rabačkim hotelima Valamar Sanfior i Miramar te Camping Resortu Krk. U Dubrovniku su to hoteli Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Valamar Argosy i Tirena a na Rabu hotel Padova.

Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se temeljem kvalitete i količine  recenzija i ocjena koje gosti ostavljaju na web stranici TripAdvisora tijekom 12 mjeseci, a ovo je njegova sedma godina. Certifikat izvrsnosti prepoznaje smještaj, atrakcije i restorane u destinacijama diljem svijeta koji redovito osvajaju odlične recenzije gostiju. Istovremeno, uz priznanje TripAdvisora, dubrovački hotel Valamar Argosy ovih je dana postao i nositeljem preporuke HolidayChecka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa