Ovo su najbolji vodnjanski osmaši!

0
Prijem odlikaša kod gradonačelnika Klaudija Vitasaovića
Prijem odlikaša kod gradonačelnika Klaudija Vitasaovića

U vodnjanskoj gradskoj palači 5. srpnja održan je prijem učenika osmih razreda Osnovne škole – Scuola elementare "Vodnjan-Dignano". Gradonačelnik Klaudio Vitasović primio je učenike oji su bili odlikaši tijekom cjelokupnog školovanja.

Prijemu vodnjanskih odlikaša i gradonačelnika, nazočio je i ravnatelj OŠ-SE Vodnjan-Dignano Corrado Ghiraldo te razrednici najboljih učenika.

"Čestitam vam na izvrsnom uspjehu koji ste postigli u osnovnoj školi. Ovom prilikom čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su bili uz vas ovih osam godina. Želim vam puno uspjeha u nastavku školovanja ali i u životu. Budite i dalje ponos našeg Vodnjana!", naglasio je Vitasović.

Nagrađeni učenici su: Anamarija Medančić, Noemi Špehar, Aurora Pribičević, Franko Kolić, Aurora Lekaj, Chiara Moscarda, Leonardo Piccinelli, Lorenzo Privrat, Lara Radolović, Myriam Scabozzi i Valentina Vitasović.

Najbolji učenici koji su završili osmogodišnje obrazovanje u školskoj godini 2016./2017., primili su prigodni poklon - izlet u Gardaland za dvije osobe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa