Vitasović primio U-9 viceprvake Hrvatske u minibasketu

0
U-9 ekipa dječaka Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan postala je viceprvak Hrvatske u minibasketu
U-9 ekipa dječaka Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan postala je viceprvak Hrvatske u minibasketu

Gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović primio je 10. svibnja U-9 ekipu dječaka Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan koji su na državnom prvenstvu u minibasketu, koje se održalo proteklog vikenda u Pazinu, osvojili drugo mjesto i postali viceprvaci Hrvatske. Tom je prigodom Gradonačelnik Vitasović čestitao ekipi U-9 dječaka kao i cijelom stručnom stožeru KK „Olive“ na ostvarenom izvrsnom rezultatu, te zahvalio svima na uloženom vremenu i trudu koji su doveli do ovog iznimnog uspjeha.

U svojem je govoru posebno naglasio važnost bavljenja sportom kod djece i mladih, te izrazio želju da i u budućnosti bude još ovakvih uspjeha. Gradonačelnik Vitasović je i nagradio mlade košarkaše za izniman rezultat te im tom prilikom uručio prigodne poklone, majice, košarkaške lopte i slatkiše, na čemu su mu se djeca zahvalila.

Inače, ekipa U-9 dječaka KK „Olive“ Vodnjan, pod vodstvom trenera Aleksandra Nišića, u finale državnog prvenstva u minibasketu plasirala se nakon subotnjeg dijela prvenstva u skupini B i pobjedama nad ekipama KK Zagreb, KK DOŠK i KK Vindija, te nedjeljnog dijela prvenstva i polufinalnom pobjedom na ekipom KK Dražen Petrović - Šibenik. U finalnom ogledu mladi su se košarkaši iz Vodnjana sastali sa ekipom KK Cedevite, tijekom kojeg je vladala vatrena navijačka atmosfera dostojna prave finalne utakmice koju su potpomogli prijatelji i roditelji igrača kao i članovi svih ostalih ekipa koje su sudjelovale na državnom prvenstvu.

Ekipa malih košarkaša kod gradonačelnika Vodnjana Klaudia Vitasovića

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa