Valamar Riviera krajem svibnja kreće u isplatu dividende

0
Valamarovi objekti
Valamarovi objekti

Najveća hotelijerska kompanija Valamar Riviera isplatit će 29. svibnja ove godine dioničarima dividendu od 80 lipa po dionici i to iz ukupne zadržana dobiti ostvarene u 2013. te iz zadržane dobiti iz poslovanja 2014. i 2015., odlučila je glavna skupština te kompanije, piše Poslovni dnavnik.

Pravo na dividendu imaju svi imatelji dionica Valamara na dan 11. svibnja ove godine. Ta je dividenda po dionici za 20 lipa veća od one koju je Valamar dioničarima isplatio prošle godine, a i tada je isplaćena iz zadržane dobiti ostvarene 2013.

Osim odluke o iznosu i datumu isplate dividende, glavna skupština Valamar Riviere, održana ovog tjedna, odlučila je i da se ostvarena dobit u 2016. od 336,6 milijuna kuna, a prema prijedlogu uprave i nadzornog odbora, rasporedi u zadržanu dobit i to 320,2 milijuna kuna, a manji dio te dobiti od 16,4 milijuna kuna u zakonske rezerve.

Uz ponovni izbor dosadašnjih šest članova nadzornog odbora, skupština je obavijestila da je Radničko vijeće imenovalo za člana tog odbora predstavnika radnika Valtera Knapića, a svima novi četverogodišnji mandat počinje sa 7. srpnjem ove godine, donosi Poslovni dnevnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa