Kristina Bulešić predstavila stablo ideja kao program

0
Kristina Bulešić
Kristina Bulešić

U Puli u Valerijinom Parku 31. ožujka održana je press konferencija na kojoj je predstavljena kandidatkinja za županicu Istarske županije Kristina Bulešić. "Vrijeme je sada da povjerujete prije nego što vidite, da kokreirate, da djelujete, da odlučite. Da ste otvoreni za novo i drugačije, da vratite osmijeh na lice, da ste motivirani, da ste dio rješenja, da ste ljubav, da ste ono tko jeste, za buđenje svijesti, za kolektivnu ekspanziju, za povratak povjerenja u ljude, za povratak povjerenja u politiku, za svjesnu primjenu univerzalnih zakona i u politici", rekla je. Specifičnost kandidatkinje jest što je njen program prazan bijeli papir, koji se pretvara u „Stablo ideja“

„Stablo“ se već intenzivno puni brzinom svjetlosti a cjeloviti program biti će predstavljen 3 mjeseca nakon imenovanja na mjesto Županice. Svi dosadašnji kandidati u zadnjih dvadesetak godina imaju 10, 15, 20 stranica programa  i vidimo da je rezultat ogromno nepovjerenje u politiku i političare. Kada bi to bilo prvi put ne bi bilo potrebe za drugačijim pristupom. Ja nudim novi, drugačiji pristup sa snažnom porukom „ povjerujte prije nego što vidite.“ Uostalom, otkud znam koje me stanje „čeka“ kad dođem u Županiju. Imam vrhunski tim i uključenost ogromnog broja građana i time garantiram povratak povjerenja u ljude i u politiku, a to je za početak ogroman iskorak.

Što se tiče financiranja kampanje uskoro kreće crowdfunding , gdje se svaki pojedinac iz cijelog svijeta može uključiti sa minimalno 2$. Tako ostajemo slobodni tj. nema vezanosti za nikoga , a jedna od vrijednosti nam i jest sloboda. Moj ulazak u političke vode temelji se na edukaciji, motivaciji, unutarnjoj inspiraciji, služenju, povjerenju", rekla je Bulešić. Na pitanje tko stoji iza nje, Kristina odgovara: „ Najveća snaga“, a tu su ljudi i univerzum. "I tako to jest. S radošću, Hvala Hvala Hvala", rekla je Bulešić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa