Pogledajte ovotjednu ponudu poslova: Od turizma do dizala

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Dukat d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Predanost, jednostavnost i ambicioznost temeljne su vrijednosti tvrtke, čvrsto utkane u korporativnu kulturu i svakodnevni rad zaposlenika Dukata. Kako bi prostor skladišta ostao uredan, a roba pravovremeno raspoređena, zapošljava se više skladištara za rad u Zagrebu i Splitu. Posao se odnosi na ispravno i pravovremeno komisioniranje robe, utovar i istovar robe i ambalaže, raspoređivanje robe na odgovarajuće mjesto te održavanje čistoće. Idealan kandidat ima radno iskustvo na istim i/ili sličnim poslovima i spreman je raditi u hladnom i vlažnom okruženju. Više detalja pročitajte na MojPosao.

Meeting Point dio je međunarodne grupacije koja se bavi agencijskim poslovanjem turističkog karaktera. Za informiranje i doček putnika, kao kontakt osoba za sve informacije, u Istarskoj županiji zapošljava se više turističkih zastupnika. Prednost imaju kandidati s iskustvom na sličnim poslovima, s mjestom boravka u destinaciji rada te vlastitim automobilom  s obzirom da  posao zahtijeva korištenje automobila u službene svrhe uz nadoknadu troškova. Ukoliko ste komunikativni i fleksibilni, prijavite se na oglas do 8. ožujka.

Otvaranjem novih supermarketa koji uvijek udovoljavaju najvišim građevinskim i energetskim standardima, lanac Plodine nastoji se približiti kupcima u svim dijelovima Hrvatske. Osim fokusiranosti na kupce, Plodine puno pažnje pridaju kadru koji se zapošljava, jer je često upravo taj ljudski faktor onaj koji čini razliku. Iz tog razloga neprestano ulažu u ljudske resurse te brigu o svojim zaposlenicima. Plodine do 31. ožujka zapošljavaju sezonske radnike u više od 15 hrvatskih gradova, a do 3. odnosno 6. ožujka otvoreno je više od 20 natječaja za radne pozicije na otocima Rabu i Cresu te u Rijeci. 

Pab Akrapović proizvodna je tvrtka iz Buzeta s dugogodišnjom tradicijom, usmjerena u razvoj i proizvodnju visoko kvalitetnih zaštitnih kaciga i osobne zaštitne opreme. Cilj je pružiti najvišu razinu zaštite s obzirom na najstrože standarde i s korištenjem najboljih materijala i tehnologija. Povjerenje im je pružilo niz korisnika diljem svijeta. Trenutno zapošljavaju konstruktora/ inženjera u razvoju, koji je završio studij strojarstva, a ima minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima u razvoju novih proizvoda. Svi detalji nalaze se u oglasu na MojPosao.

Thyssenkrupp Dizala jedan je od najvećih dobavljača na području uređaja za vertikalni i horizontalni transport na hrvatskom tržištu. Kao dio korporacije, nude prednosti rada u multinacionalnoj kompaniji – garanciju vrhunske kvalitete, stabilnosti i pouzdanosti, pristup inovativnim tehnologijama. Trenutno zapošljavaju voditelja montaže dizala i pokretnih stepenica. Opis posla uključuje organizaciju i samostalno vođenje poslova montaže dizala na siguran i kvalitetan način, komunikaciju s predstavnicima naručitelja oko izvođenja radova, vođenje kooperanata za montažu. Idealan kandidat sposoban je za rad na visini i na terenu, pedantan je u obavljanju poslova. Svi detalji su na MojPosao, a na oglas se možete prijaviti do 14. ožujka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa