vodnjanski festival

Mali pjevači posjetili tvornicu čokolade

0
Finalisti festivala
Finalisti festivala

Finalisti 2. Festivala mladih pjevačkih talenata „3,2,1…PJEVAJ!“ u Vodnjanu 26. su studenog s roditeljima i organizatorima, pod vodstvom sponzora – putničke agencije Zeatours, otputovali u Austriju. Prva stanica bila je tvornica čokolade Zotter u mjestu Riegersburg, gdje su djeca doznala kako se čokolada proizvodi, vidjela proizvodni pogon tvornice i kušala bezbroj vrsta čokolade u svim mogućim oblicima!

Nakon tvornice trebalo je malo protegnuti noge te je djecu čekala božićna avantura u Grazu. Djeca su zaista uživala u adventskom ozračju grada, prekrasno dekoriranim ulicama i trgovima, božićnim pjesmama, bezbrojnim štandovima te mirisu vrućih kobasica, kestena i raznih delicija koji se širio ulicama Graza.

Pod stručnim vodstvom predstavnika Zeatoursa djeca su imala prilike razgledati najvažnije znamenitosti grada te vidjeti najpoznatije jaslice izrađene od 50 tona leda! Sveukupna pobjednica festivala, učenica VI razreda OŠ Matija Vlačić Veronika Pervan iz Labina na povratku kući dobila je još jednu nagradu agencije Zeatours koja je najboljoj finalistici uručila nagradno putovanje u Gardaland za dvije osobe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa